Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Spira' houten kerstboom versieren met speciale vilten en houten figuurtjes

Vanaf:  74,95 59,00

'Yelka' een unieke houten kerstboom

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira' of 'Yelka' houten kerstboom decoreren met kerstballen

Uitverkocht
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 1,95.Huidige prijs is: € 1,49.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,25.Huidige prijs is: € 1,69.

'Yelka' of 'Spira' houten kerstboom optuigen met kerstboomversiering

Oorspronkelijke prijs was: € 0,79.Huidige prijs is: € 0,69.
Oorspronkelijke prijs was: € 0,99.Huidige prijs is: € 0,89.
Oorspronkelijke prijs was: € 1,39.Huidige prijs is: € 1,19.
Oorspronkelijke prijs was: € 1,49.Huidige prijs is: € 1,29.
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 8,49.Huidige prijs is: € 6,95.
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: € 10,95.Huidige prijs is: € 9,50.
Oorspronkelijke prijs was: € 23,95.Huidige prijs is: € 21,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 25,95.Huidige prijs is: € 23,95.
Vanaf:  74,95 59,00
Oorspronkelijke prijs was: € 1,95.Huidige prijs is: € 1,49.
Vanaf:  12,95 9,95
Oorspronkelijke prijs was: € 2,25.Huidige prijs is: € 1,69.

Verfijnde draadverlichting voor het versieren van je houten kerstboom

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 12,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.Huidige prijs is: € 15,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 23,95.Huidige prijs is: € 17,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 28,95.Huidige prijs is: € 22,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.

Wij maken een feestje van je houten kerstboom versieren

Je houten kerstboom versieren is één van de leukste dingen tijdens de voorbereiding op de feestdagen. Bedenken wat je graag wilt, op zoek gaan naar wat je nodig hebt en uiteindelijk alles precies doen zoals jij het wilt. Het mooiste van een houten kerstboom decoreren is dat er geen regels zijn. Je kunt kiezen voor de plastic kerstballen en slingers die je al in huis hebt, alternatieve kerstboom versiering uit de natuur, zelfgemaakte kerstversiering of je kunt je houten kerstboom optuigen met authentieke vilten en houten kerstversiering. Kortom: Jouw unieke smaak zal bepalen hoe je feestdagen eruit komen te zien. De beste manier om je houten kerstboom te versieren? Dat is natuurlijk je eigen manier!

De mooiste houten kerstboom decoratie

In ons brede assortiment zul je de vilten en houten kerstboom decoratie van Spira aantreffen. Deze versiering zal je houten kerstboom er uit laten zien alsof deze is opgetuigd door een professional. Het versieren van een houten kerstboom wordt een makkie wanneer alles er uit ziet alsof het zo uit de werkplaats van de Kerstman komt. De klassiek ogende houten kerstboom accessoires nemen je mee naar vervlogen tijden. Gezelligheid en dat magische kerstgevoel krijgen een duwtje in de rug van deze schitterende versieringen. Het versieren van je houten kerstboom gebeurt bijna vanzelf. Klassiek ontmoet modern in jouw decoratie kerstboom van hout, hout en nog meer hout.

Genoeg versiering voor je houten kerstboom

Niet alleen de vilten en houten kerstversiering in onze webshop staat goed in combinatie met onze prachtige houten kerstbomen. Ook de kerstballen waarmee je een traditionele look kunt creëren voor je houten deco kerstboom zijn te vinden in onze online winkel. Je kunt ook gaan voor een minimalistische houten kerstboom. De Yelka en Spira bomen lenen zich daar zeer goed voor, vanwege hun prachtige afwerking. Met de Micro-Led Verlichting voeg je subtiel kerstverlichting toe aan de houten kerstboom met of zonder decoratie. De lichtkabel is bij deze moderne kerstboomverlichting nauwelijks te zien, waardoor het net lijkt of je kerstboom toverlampjes heeft.

Creëer je eigen droom decoratie voor de feestdagen

Zonder je houten kerstboom te verven kun je met behulp van LED verlichting een kleurthema toevoegen. Het bleke hout van de Spira en Yelka houten kerstbomen licht al snel rood, groen of blauw op door de Micro-Led Verlichting slim te gebruiken.

Voeg de juiste kerstversiering toe, of het nu slingers en ballen zijn of de houten figuurtjes die je in deze shop aantreft. Het resultaat wordt verbluffend en je vrienden en familie zullen onder de indruk zijn.

Kies de mooiste houten kerstboom met accessoires

In ons assortiment vind je alles dat je nodig hebt om jouw feestdagen onvergetelijk te maken. Houten kerstbomen in allerlei vormen en maten. Volledig aanpasbaar aan je eigen wensen en de stijl van jouw kerstdecoratie. Maar ook accessoires die jouw houten kerstboom nog beter versieren. Zoals de Spira Tree Hanger, waarmee je je houten kerstboom aan het plafond kunt hangen. Of natuurlijk de vilten en houten kerstversieringen die je kersthart sneller zullen laten kloppen. Kies voor de Yelka houten kerstboom als je zelf wilt kiezen hoe de houten takken van je boom staan, of ga voor de Spira spiraal kerstboom. Met de Micro-Led Verlichting maak je het geheel af en ziet jouw huiskamer, kantoor, winkel, etalage, kantine of wachtkamer er straks uit alsof je in een kerstfilm leeft.

Wij maken een feestje van je houten kerstboom versieren

Als groothandel en distributeur zorgt Houten Kerstboom voor scherpe prijzen, flexibiliteit en een flinke dosis ervaring op het gebied van kerstbomen. Wil je een houten kerstboom in plaats van PVC-plastic of andere onnatuurlijke materialen? Dan staan wij voor je klaar. Omdat wij direct uit eigen voorraad leveren en beschikken over een magazijn van maar liefst 1200 m2, kunnen wij snel schakelen en voldoen aan iedere vraag. Particulieren zijn meer dan welkom in onze webshop en geen bestelling is te min voor ons, maar we zijn ook in staat grote partijen te leveren. Hoe meer artikelen je bij ons bestelt, hoe hoger je korting wordt!

Evenementen, partijen, markten en concerten

Ben je van plan een evenement te organiseren? Een kerstmarkt, feest of concert, bijvoorbeeld. Dan adviseren we je graag over de meest geschikte kerstdecoraties en helpen we je met de planning. Zo kunnen we jou ontzorgen en werk uit handen nemen. Met een gezellige en goed verzorgde versiering oogt jouw professionele evenement nog beter en zal iedereen onder de indruk zijn. Kortom: een houten kerstboom kopen of de houten kerstboom versieren die je al hebt, wij hebben alles op voorraad voor je klaarliggen in ons magazijn.