Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' houten kerstboom kopen

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

De allermooiste houten kerstboom kopen

Dat doe je niet iedere dag, een houten kerstboom kopen. Ervoor kiezen een alternatieve kerstboom te kopen is slim. Het bespaart je de nadelen van een vers gekapte boom, zoals ongedierte in huis, dennennaalden overal en natuurlijk de mogelijke allergische reacties. Een houten kerstboom kopen die je steeds weer kunt gebruiken is dus een slim alternatief. Maar welke houten kerstboom ga je bestellen? Want zoals je straks op deze pagina zult zien en lezen is er nogal wat keuze. Houten Kerstboom helpt je graag met je keuze, want houten kerstbomen kopen is waar wij goed in zijn. Het mooiste voordeel van een kerstboom van hout kopen is het feit dat ze zijn aan te passen aan jouw wensen. Jouw identiteit.

Een kerstboom van hout kopen die bij jou past

In tegenstelling tot simpelweg een goedkope houten kerstboom online bestellen doe je er goed aan even verder te lezen. Wij hebben kwaliteit en service hoog in de kerstboom staan en vinden het dus belangrijk om je mee te nemen door de diverse mogelijkheden. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste houten kerstbomen die te koop zijn. Daarom werken wij met topmerken zoals Spira en Yelka. De houten kerstboom die Spira te koop aanbiedt is bijvoorbeeld helemaal uniek in werking en uitstraling. De ambachtelijke kwaliteit van de Yelka boom is uitzonderlijk hoog en zeer duurzaam. Voor je dus overgaat tot het kopen van een houten kerstboom vertellen we je graag meer over deze twee parels van bomen.

Spira’s aanbieding van de houten kerstboom

Een pionier op het gebied van houten kerstbomen is Spira. Zij hebben een houten kerstboom in de aanbieding die je verwachtingen zal overtreffen. Sterker nog: Spira houdt rekening met het feit dat iedere situatie anders is en biedt een scala van mogelijkheden om iedere woonsituatie tegemoet te komen. De spiraalvormige houten kerstboom is in minder dan een minuut te monteren en kan vervolgens worden versierd zoals jij het wilt. Omdat Houten Kerstboom officieel distributeur is van Spira in de BeNeLux, is het gehele assortiment te bestellen via deze webshop.

Een kerstboom kopen met houten spiraal van Spira

Als je een grote houten kerstboom wil kopen ben je bij Spira aan het juiste adres. De Spira Slim is haast twee meter hoog, maar blijft aan de basis bescheiden. Op deze wijze past de boom toch in de meeste huiskamers en is de prachtige houten kerstboom bovendien uitermate geschikt voor evenementen, partijen en grote ontvangsthallen bij organisaties en bedrijven. Met de Spira Large die te koop is als houten kerstboom met een prima grootte haal je een decoratie in huis die meteen het pronkstuk van je kerstversiering zal zijn. De iets kleinere Spira Small is ontwikkeld voor de wat kleinere huiskamers. Voor de liefhebbers van piepklein is de Spira Mini een prachtige kleine houten kerstboom met een prijs die een kerstboom op je bureau plotseling wel heel aantrekkelijk maakt. Naast al deze prachtige verschillende maten heeft Spira ook gedacht aan houten kerstversiering en een goedkopere vilten variant.

Waar kan ik een houten kerstboom kopen van Yelka?

De Yelka houten kerstboom kun je online kopen bij Houten Kerstboom. Deze prachtig ontworpen houten kerstboom kun je bestellen in verschillende uitvoeringen. Je kunt deze houten boom kopen in eiken-, walnoot- en esdoornhout. Yelka heeft met perfect in elkaar passende houten latjes gezorgd voor een ingenieus aanpasbaar design. De plankjes kunnen recht onder elkaar geschikt worden om een minimalistische houten kerstboom te maken, die nauwelijks ruimte in beslag neemt. De plankjes kunnen in een houten kruis vorm als kerstboom worden volgehangen met houten kerstversieringen. Of gebruik je creativiteit en draai de Yelka houten kerstboom in een spiraalvorm of maak er een lekkere chaos van. Ieder jaar een nieuwe uitstraling van dit pronkstuk van je versieringen voor de feestdagen.

Ecologisch en milieuvriendelijk, dat is Yelka

Yelka produceert ecologisch volgens milieuvriendelijke methodes. Wil je een duurzame houten kerstboom kopen, dan is Yelka de juiste keuze. Het hout is slim behandeld met natuurlijke olie om de levensduur te verhogen. Met powder coating is ervoor gezorgd dat het metaal in het midden van de alternatieve houten kerstboom keurig is geverfd. Er wordt door deze techniek geen druppel verf verspild, waardoor de kerstboom milieuvriendelijk is. Zelfs de verpakking waarin de boom wordt geleverd is herbruikbaar als opbergdoos. De afzonderlijke latjes passen precies in elkaar als een prachtige puzzel, zodat ieder klein stukje ruimte optimaal wordt benut.

Je houten kerstboom kopen bij de distributeur

Consumenten zijn uiteraard van harte welkom in onze webshop, maar wist je dat wij ook de functie van groothandel vervullen? Organisaties en bedrijven kunnen dus bij ons terecht om een houten kerstboom te kopen voor in kantines, etalages, vergaderzalen, de winkelvloer, een ontvangsthal of gewoon voor op kantoor. Ben je een evenement of groot feest aan het organiseren? Wij hebben ervaring met het aankleden van beurzen, evenementen en partijen en zijn dé expert op het gebied van kerstversiering. Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice en wij adviseren je graag bij de organisatie. Op deze wijze kunnen wij wellicht wat zorgen uit jouw handen nemen, zodat je de volledige focus op andere belangrijke zaken kunt richten. Met een feestelijke en gezellige sfeer zal jouw evenement nog succesvoller worden.

De beste prijs voor een houten kerstboom

Wij zijn officieel distributeur van Spira in de BeNeLux en nemen direct af bij Yelka, waardoor je mee kunt profiteren van scherpe prijzen, uitstekende voorwaarden en een vlotte levertijd. Wij leveren 365 dagen per jaar uit eigen voorraad en kunnen dus snel schakelen. Houten Kerstboom geeft korting bij meerdere items en verstuurt de producten gratis vanaf een besteding van 50 euro. Zo kun je je nieuwe houten kerstboom goedkoop kopen. Het is misschien zelfs goedkoper dan een houten kerstboom tweedehands kopen. Bovendien geven we je 2 jaar garantie wanneer je besluit je houten boom te kopen in onze webshop.
Houten Kerstboom wenst je alvast veel plezier met je houten kerstboom!