Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Spira' houten kerstboom (hanger los mee te bestellen)

Een hangende kerstboom in je huiskamer

Met een hangende kerstboom lijkt het net of je kerstversiering in de lucht zweeft. Zo voeg je een beetje magie toe tijdens de feestdagen en zul je je vrienden en familie verbluffen met je originele zwevende kerstboom. De spiraal kerstboom van Spira is slim ontworpen om je kerstversieringen alle aandacht te laten krijgen. Het moderne design is naadloos te combineren met traditionele slingers, ballen en lichtjes. Maar deze hangende houten kerstboom is ook geheel eigenhandig in staat om nieuwe tradities te starten en het pronkstuk te worden van je kerstdecoratie. In combinatie met de Micro-Led Verlichting en de Spira Tree Hanger zal het lijken alsof je kerstversieringen los in de lucht zweven! Maar dan in de vorm van een kerstboom!

De hangende houten kerstboom van Spira

Spira’s spiraal kerstboom is gemaakt met ecologische materialen en heeft een modern design. De houten kerstboom is op te zetten binnen een minuut en is gemaakt door ervaren vakmensen. Je kunt bij ons terecht voor het gehele Spira assortiment. Houten Kerstboom is namelijk officieel distributeur van Spira in de BeNeLux. Dat betekent dat ook jij kunt genieten van onze flexibiliteit, scherpe prijzen en een breed assortiment vol artikelen van topkwaliteit. De hangende houten kerstboom van Spira geeft je de kans om de feestdagen op je eigen manier te vieren. Start nieuwe tradities en geniet van het kerstgevoel.

Een breed assortiment

De Spira Mini is zo klein dat hij in de vensterbank, op je bureau en in andere kleine hoekjes past. Met de Spira Small of de Spira Large maak je je huiskamer, kantine, etalage of kantoor gezellig. De Spira Slim torent majestueus boven alles uit en is dus ideaal voor ruimtes met een hoog plafond, zoals loodsen, beurshallen en sporthallen. Heb je weinig oppervlakte, maar wil je toch een mooie grote houten kerstboom? Dan is de Spira Oval serie echt iets voor jou. Door de ovale vorm is de platte kerstboom goed tegen de muur te zetten, zodat je loopruimte blijft houden. In de breedte en hoogte zijn de Spira Oval bomen even groot als de Small & Large bomen. Al deze houten kerstbomen zijn in combinatie met de Spira Tree Hanger op te hangen aan bijvoorbeeld je plafond. Zo heb je in een mum van tijd een hangende houten kerstboom waarmee je de ruimte voorziet van kerstdecoraties, op jouw eigen manier.

Jouw situatie is uniek

Een hangende kerstboom kopen is spannend. Je doet het omdat je weinig ruimte hebt, of juist omdat je eens iets anders wilt. Creatief denken zorgt er voor dat we oplossingen kunnen vinden voor iedere situatie. Heb je een kleine huiskamer, dan zorgen de houten kerstbomen van Spira dat je er toch een grote kerstboom in kwijt kunt.

Dit geldt overigens ook voor de houten kerstboom van Yelka, die gemaakt is van afzonderlijk beweegbare latjes. Deze latjes zijn zo te positioneren dat je een platte kerstboom of juist een spiraal kerstboom kunt maken. In een handomdraai maak je van je Yelka een houten kruis kerstboom of pas je de vorm aan op de ruimte die je hebt te benutten. Net als de bomen van Spira is ook de houten kerstboom van Yelka milieuvriendelijk geproduceerd. Het duurzame hout is bewerkt met natuurlijke oliën en er wordt geen gebruik gemaakt van onnodig verpakkingsmateriaal. Zo is de doos waarin de Yelka boom wordt verstuurd te hergebruiken als opbergdoos, waarbij geen vierkante centimeter wordt verspild.

Evenementen, partijen, markten en concerten

Als groothandel en distributeur zijn wij gespecialiseerd in kerstversiering en verlichting, met name houten kerstbomen. Omdat wij leveren uit eigen voorraad kunnen wij snel schakelen en hebben we ervaring met grote aantallen. Ben je van plan een evenement te organiseren? Een kerstmarkt, feest of concert, bijvoorbeeld. Dan adviseren we je graag over de meest geschikte kerstdecoraties en helpen we je met de planning. Zo kunnen we jou ontzorgen en werk uit handen nemen. Met een gezellige en goed verzorgde versiering oogt jouw professionele evenement nog beter en zal iedereen onder de indruk zijn. Of we nu praten over hangende kerstbomen, platte kerstbomen, spiraal kerstbomen of kerstverlichting, we hebben alles in huis op het gebied van het perfecte kerstboom alternatief.

Vriendelijke service en uitstekende voorwaarden

Omdat wij direct afnemen bij de producent en bovendien officieel distributeur zijn van Spira in de BeNeLux, leveren wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen. Hoe meer artikelen je bij ons besteld, hoe hoger je korting wordt. Doordat Houten Kerstboom direct uit eigen voorraad levert, heb je het pronkstuk van je kerstdecoratie snel in huis. Bestellingen die vóór 16.00 uur worden betaald, verzenden wij nog diezelfde dag. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!