Houten kerstboom groothandel

Dealer worden van Spira en Yelka

Spira en Yelka houten kerstbomen zijn fantastisch om op te nemen in het assortiment van je groothandel of (web)winkel. Wij helpen je hier graag mee verder indien je bedrijf in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Oostenrijk gevestigd is.

Als groothandel en distributeur hebben wij ervaring met het plannen van grote leveringen. Je profiteert van onze flexibiliteit, snelheid en lage kosten.

Wij beschikken over een omvangrijk eigen magazijn van 2.500 m² en leveren de meeste artikelen direct uit eigen voorraad. Met ons als partner ben je dus in staat om snel te schakelen.

Meer informatie over dealer worden van Yelka en/of Spira houten kerstbomen vraag je aan via onze houten kerstboom groothandel & distributeur websites: Yelka.nl en Spira.nl.

Groothandel: minimale orderwaarde

Let op: de minimale orderwaarde voor groothandel aanvragen via Yelka.nl of Spira.nl betreft € 2500,00 excl. btw.

Bestellingen onder dit minimumbedrag dienen via deze webshop HoutenKerstboom.com te worden geplaatst.

Korting bij afname van meerdere stuks

Ook bij bestellingen onder de € 2500,00 excl. btw ontvang je bij ons groothandel korting. Deze korting wordt automatisch verrekend bij het plaatsen van je bestelling.

Bij elk product op deze website tref je op de productpagina een kortingsstaffel waarin je precies kunt zien wat de korting is bij afname van een bepaald aantal stuks.

Hieronder zie je een voorbeeld van hoe deze kortingsstaffel eruit ziet bij een bepaald product:

houten kerstboom groothandel

Tip: origineel relatiegeschenk of kerstpakket

Spira en Yelka houten kerstbomen staan niet alleen prachtig in je woonkamer of bedrijf, ze zijn ook fantastisch om weg te geven als relatiegeschenk of onderdeel van een kerstpakket.

Verkoop je relatiegeschenken of zoek je voor medewerkers in je organisatie een origineel kerstcadeau? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra tip: Spira houten kerstbomen kunnen zelfs worden voorzien worden van jouw eigen logo-opdruk. Meer informatie over custom made Spira spiraal kerstbomen vraag je eenvoudig aan via Spira.nl.