< Terug naar de klantenservice

Houten kerstboom groothandel

% Korting bij afname van meerdere stuks

Bij elk product in onze online winkel HoutenKerstboom.com zie je direct de aantrekkelijke kortingen bij het kopen van meerdere stuks van een bepaald artikel. De prijs van het artikel staat standaard inclusief korting én inclusief BTW weergegeven naast het betreffende afname-aantal.

Wij hebben er bewust voor gekozen om met volledig transparante groothandelskortingen te werken en niet te discrimineren tussen bedrijven en particulieren. Onze kortingen gelden simpelweg voor iedereen die meerdere items van een bepaald product wil afnemen, wel zo eerlijk vinden wij. Zo profiteer je dus niet alleen als bedrijf van een scherpe korting, maar ook als particulier of vereniging wanneer je het groots wil aanpakken deze Kerst.

houten kerstboom groothandel
Hierboven zie je een voorbeeld van onze kortingen bij aankoop van meerdere stuks van een bepaald houten kerstboom product. In het voorbeeld is de prijs per stuk inclusief korting € 41,65 inclusief BTW bij afname van 30 stuks.

De korting die van toepassing is bij afname van een bepaald aantal producten wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenen van je digitale winkelmandje. Zo heb je altijd de perfecte aanbieding te pakken.

Gaat de totale waarde van je order boven de € 5000,- exclusief BTW uit of wil je meer dan 250 stuks van een bepaald product inkopen? Neem dan even contact met ons op per e-mail zodat wij een vrijblijvende aanbieding op maat voor je kunnen maken voor de gewenste artikelen.

🤝 Dealer worden van Spira en Yelka

Spira en Yelka houten kerstbomen zijn fantastisch om op te nemen in het assortiment van je groothandel of (web)winkel. Wij helpen je hier graag mee verder indien je bedrijf in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Oostenrijk gevestigd is.

Als distributeur en groothandel hebben wij ervaring met het plannen van grote leveringen. Je profiteert van onze flexibiliteit, snelheid en lage kosten.

Wij beschikken over een omvangrijk eigen magazijn van 2.500 m² en leveren de meeste artikelen direct uit eigen voorraad. Met ons als partner ben je dus in staat om snel te schakelen.

Meer informatie over dealer worden van Yelka en/of Spira houten kerstbomen vraag je aan via onze houten kerstboom groothandel & distributeur websites: Yelka.nl en Spira.nl.

📦 Groothandel: minimale orderwaarde

Let op: de minimale orderwaarde voor groothandel aanvragen via Yelka.nl of Spira.nl betreft € 5000,00 excl. btw.

Bestellingen onder dit minimumbedrag dienen via deze webshop HoutenKerstboom.com te worden geplaatst.

🎁 Tip: origineel relatiegeschenk of kerstpakket

Spira en Yelka houten kerstbomen staan niet alleen prachtig in je woonkamer of bedrijf, ze zijn ook fantastisch om weg te geven als relatiegeschenk of onderdeel van een kerstpakket.

Verkoop je relatiegeschenken of zoek je voor medewerkers in je organisatie een origineel kerstcadeau? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Extra tip: Spira houten kerstbomen kunnen zelfs worden voorzien worden van jouw eigen logo-opdruk. Meer informatie over custom made Spira spiraal kerstbomen vraag je eenvoudig aan via Spira.nl.

🇪🇺 Prijzen inclusief 21% BTW (en levering zonder BTW aan bedrijven in België en andere EU landen)

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in Nederland? Dan is het goed om te weten dat alle prijzen in onze webshop inclusief 21% BTW zijn.

Het totale BTW-bedrag van je bestelling tref je tijdens het afrekenen naast het totaalbedrag van je bestelling. Verder staat het BTW-bedrag ook vermeld op de factuur die je na het plaatsen van je bestelling automatisch per e-mail van ons ontvangt.

Heb je een bedrijf dat gevestigd is in België of in een EU land elders in Europa? Dan is het goed om te weten dat je bij ons zonder BTW kunt inkopen wegens intracommunautaire levering. Het enige dat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is het BTW-nummer van je bedrijf dat gevestigd is in België of een ander EU land, invullen in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen van je bestelling. Zo wordt je order automatisch vrijgesteld van BTW.