Retourneren & ruilen

Retourneren

Het is geen enkel probleem om producten te retourneren wanneer deze niet aan je verwachtingen voldoen.

Als consument kun je producten binnen de zichttermijn van 30 dagen aan ons retourneren.

De verzendkosten voor het terugsturen van producten naar ons magazijn zijn voor jouw eigen rekening. Dit is voor ons de enige reële manier om gratis en/of lage verzendkosten voor alle nieuwe bestellingen te kunnen blijven aanbieden. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

De volgende voorwaarden gelden voor retourneren:

  • Alle bestellingen worden door ons 30 dagen op proef geleverd. Mocht je binnen deze 30 dagen toch af willen zien van de aankoop, dan kun je de betreffende producten aan ons retourneren.
  • Bij retourneren dienen de producten onbeschadigd te zijn en voor zover redelijkerwijs mogelijk in de (liefst onbeschadigde) originele productverpakking te zitten.
  • De producten mogen niet zijn aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.
  • Als je het product hebt gebruikt, en dit gaat verder dan alleen het vaststellen van de kenmerken en de werking van het artikel, dan kunnen wij kosten voor de waardevermindering in rekening brengen.
  • Na ontvangst van de geretourneerde producten zal het reeds betaalde bedrag door ons binnen 5 werkdagen worden teruggestort.
  • De verzendkosten voor het terugsturen van producten naar ons magazijn zijn voor jouw eigen rekening. Dit is voor ons de enige reële manier om gratis en/of lage verzendkosten voor alle nieuwe bestellingen te kunnen blijven aanbieden. Wij vertrouwen op je begrip hiervoor.

Alleen wanneer aan bovenstaande voorwaarden is voldaan en wij de producten in goede staat retour hebben ontvangen kan de volledige aanschafprijs van de producten worden terugbetaald. De terugbetaling vindt plaats binnen 5 werkdagen.

Stuur s.v.p. nooit producten retour zonder dit eerst met ons gecommuniceerd te hebben.

Je kunt je retourzending eenvoudig bij ons aanmelden via dit formulier.

Ruilen

Mocht je je product willen ruilen voor een ander product, dan kun je dit het snelst doen door een nieuwe bestelling te plaatsen voor het andere product dat je graag wilt hebben. Deze nieuwe bestelling zal tijdens werkdagen (maandag t/m vrijdag) binnen 24 uur naar je verzonden worden, net zoals je vorige bestelling.

Het product dat je graag wilt ruilen kun je los deze nieuwe bestelling aan ons retourneren. Hiervoor gelden de voorwaarden zoals hierboven beschreven.