Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' 3D houten kerstboom

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Geef je kerstmis diepte met een houten 3d kerstboom

Met een houten 3d kerstboom maak je de decoraties tijdens de feestdagen nog mooier! Neem afscheid van de ouderwetse, milieu onvriendelijke kerstboom en kies voor een moderne houten kerstboom. In tegenstelling tot de kunstbomen van PVC-plastic is een 3d houten kerstboom gemaakt van ecologisch en duurzaam materiaal. Een enorm bijkomend voordeel is dat een kerstboom van hout in 3d is aan te passen aan jouw unieke wensen en identiteit. Met de houten 3d kerstboom van Spira of Yelka tover je je huiskamer, kantoor of winkel om in een prachtig versierde ruimte om gezellig de feestdagen in door te brengen. In tegenstelling tot een platte kerstboom kun je van een 3d kerstboom van hout genieten uit iedere mogelijke hoek.

Welke 3d houten kerstboom past het beste bij jou?

Houten Kerstboom heeft een breed assortiment houten 3d kerstbomen, zodat je altijd een boom kunt vinden die het beste past bij jouw situatie. We werken uitsluitend met topmerken, zodat je er op kunt rekenen dat de kwaliteit van iedere houten kerstboom in 3d optimaal is. Zolang je de 3d kerstboom niet buiten zet in de regen en sneeuw blijven deze schitterende houten decoraties decennia lang net zo mooi als de dag waarop je besloot er één te kopen. We hebben een selectie gemaakt van de beste en mooiste bomen, zodat je een houten 3d kerstboom kunt kopen die echt bij jou en je gezin past.

Professioneel genieten met een 3d kerstboom van hout

Iedereen is welkom in onze webshop. Wij leveren aan particulieren, maar vervullen ook een groothandel functie. Omdat wij direct afnemen bij Yelka en zelfs officieel erkend distributeur zijn van Spira in de BeNeLux, kunnen wij snel schakelen. Wij bieden scherpe prijzen op een breed assortiment van houten 3d kerstbomen, die allemaal aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Omdat wij direct uit eigen voorraad leveren en beschikken over een magazijn van maar liefst 1200 m2, kunnen wij zonder lange levertijd grote partijen leveren. EU landen buiten Nederland zijn vrijgesteld van BTW. Bestel je vanuit Nederland of België en is je bestelling voor 16.00 uur betaald? Dan versturen wij nog diezelfde dag. Afhankelijk van de postbezorging kun je de 3d houten kerstboom dus al de volgende dag in huis hebben.

De zwevende houten 3d kerstboom van Spira

Met de spiraal kerstboom van Spira lijken de kerstversieringen te zweven in de lucht. De 3d kerstboom van hout kan worden geplaatst op de bijgeleverde standaard, of aan het plafond worden gehangen met behulp van de los verkrijgbare Spira Tree Hanger. Door de spiraalvormige ‘takken’ lijken de ballen, slingers en lichtjes die je in de 3d houten kerstboom hangt op magische wijze in de lucht te blijven hangen. De houten 3d kerstbomen van Spira zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Van de Spira Mini die op een bureau of tafel past, tot de Spira Slim, die majestueus over alles en iedereen uitkijkt.
Naast deze prachtige bomen, waarvan er altijd wel één past bij jouw wensen, biedt Spira ook een scala aan accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een andere piekdecoratie, vilten of houten kerstversieringen of de eerder genoemde Spira Tree Hanger.

Yelka vindt de kunstkerstboom opnieuw uit

Met de houten kerstboom van Yelka kies je steeds weer zelf hoe je boom er uit ziet. De alternatieve kerstboom transformeert in een handomdraai van een platte 2d boom naar een 3d kerstboom van hout. De afzonderlijke latjes in de prachtige houten boom zijn te schikken op de manier die jij wilt. Zo maak je naast een strakke, platte boom ook eenvoudig een spiraal kerstboom, een kerstboom met houten kruis vorm of een schitterende chaotische boom, waarbij juist je kerstballen de show stelen. De houten 3d kerstboom van Yelka is milieuvriendelijk ontworpen en geproduceerd en wordt zelfs geleverd in een handige ruimtebesparende doos. Deze doos kun je blijven gebruiken als opbergplek voor je houten kerstboom, zodat je helemaal niets hoeft weg te gooien. Yelka draagt werkelijk een houten steentje bij aan een betere, gezonde wereld.

Vriendelijke service

Plan je een groot evenement of feest, dan helpen en adviseren wij je graag over de te gebruiken decoraties. Professionele evenementen met goed verzorgde versieringen stralen succes en gezelligheid uit, wat de algehele sfeer van de gebeurtenis ten goede komt. Maak gebruik van onze ervaring, zodat we je kunnen ontzorgen en je zelfs werk uit handen kunnen nemen. Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk en vriendelijk advies. We helpen je graag. Houten Kerstboom wenst je alvast veel plezier met je 3d kerstboom van hout.