Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Spira' design spiraal kerstboom kopen

Heb je de originele 'Yelka' houten kerstboom ook al gezien?

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Plezier maken met de spiraal kerstboom van Spira

Maak jouw feestdagen helemaal af met de spiraal kerstboom van Spira. De gezellige sfeer die je met een spiraalvormige kerstboom kunt maken is helemaal in te richten door jou zelf. Versier het pronkstuk van je kerstversiering met ballen, slingers, kerstkransjes en laat je spiraal kerstboom met verlichting eindeloos stralen. Wat je ook in de kerstboom spiraal hangt, het lijkt net of de versieringen in de lucht hangen. Zo een zwevende kerstboom maken is helemaal niet moeilijk. Het ingenieuze ontwerp doet al het werk voor je. Versier je boom hoe jij het wilt en geniet van het prachtige resultaat. Een spiraal kerstboom kopen bespaart je tijd, geld en is beter voor de planeet én jouw gezin.

5 gouden redenen om een spiraal kerstboom te kopen

Met de spiraal kerstboom van Spira haal je een modern stukje design in huis. De strakke kerstboom is prachtig om te zien, maar biedt ook nog een aantal extra voordelen. Juist deze voordelen onderscheiden de spiraalvormige kerstboom van Spira van een spiraal kerstboom bij Ikea of een spiraal kerstboom bij Intratuin. Lees voor je een spiraal kerstboom gaat kopen even goed waar je allemaal op kunt rekenen! We hebben maar liefst 5 gouden redenen voor je op een rijtje gezet.

Reden 1: Gemakkelijk en snel op te zetten

De kerstboomspiraal staat binnen een minuut. Geen gedoe met bouwtekeningen, zwaar werk of hulp vragen aan de buurman. Je kunt het gewoon zelf, in een handomdraai. Fabrikant Spira heeft gelet op ieder detail en laat niets aan het toeval over. Schroef simpelweg de standaard in elkaar, zet de spiraal met het ondersteunende bord bovenop de standaard en laat hem voorzichtig zakken. Voila! Hang je houten spiraal kerstboom vol met lichtjes, ballen en slingers en geniet van je feestdagen.

Reden 2: Een moderne kerstoom met allerlei mogelijkheden

Wist je dat je de spiraal kerstboom hangend kunt optuigen? Met de Spira Tree Hanger hang je de houten spiraalvormige kerstboom simpel aan het plafond. Zonder standaard lijkt het nog meer of de ballen en lichtjes in je boom in de lucht zweven. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een zwevende kerstboom te maken! Spira heeft ook gedacht aan verschillende toppers in de vorm van een ster, een bal en nog meer opties. Er zijn zelfs houten kerstversieringen en een wat goedkopere vilten variant, om je kerstmis helemaal af te maken. De draad van de kerstboom is stevig en kan het gewicht van de versieringen moeiteloos dragen. Wil je een spiraal kerstboom voor buiten? Door de afwerking van het hout kan deze originele houten kerstboom tegen een stootje en een druppeltje.

Reden 3: Een moderne spiraal kerstboom kopen is goedkoper!

Ieder jaar op zoek naar een kerstboom gaat op den duur in de papieren lopen. Naast de kosten van de dennenboom ben je benzine kwijt en natuurlijk je eigen kostbare tijd.

Door een alternatieve kerstboom te kopen van Spira heb je de boom voor de feestdagen gewoon al in huis. Haal de boom van zolder en zet hem binnen een minuut in elkaar. Bovendien kun je de spiraal kerstboom dienst laten doen als paasboom, of gebruiken voor Halloween decoraties en de versiering voor andere feesten. Gebruik je eigen fantasie en haal alles uit je duurzame houten kerstboom.

Reden 4: Bespaar jezelf de viezigheid in huis

Dennennaalden opvegen, wie heeft er geen hekel aan? Net als je klaar bent met vegen liggen er al weer nieuwe onder de boom. En dan hebben we het nog niet eens over de insecten die in je dennenboom wonen. Voor je het weet komen deze kleine beestjes kijken om te zien waarom hun huis is omgehakt en plotseling in een huiskamer staat. Met een houten spiraal kerstboom voorkom je onaangename geurtjes. Wat denk je van het einde van de feestdagen? Die kale boom hoeft niet meer weggebracht of verbrand te worden. Je vouwt je spiraal simpelweg op en stopt je moderne kerstboom veilig in de doos. Opgelost!

Reden 5: Samen redden we de planeet

Het is geen nieuws dat het omhakken van bomen de natuur niet ten goede komt. Bomen geven zuurstof en mensen hebben zuurstof hard nodig. Door een duurzame houten boom aan te schaffen dring je de ontbossing terug en kunnen ook onze kinderen nog lang genieten van deze prachtige planeet. In de Spira houten spiraal kerstboom is geen plastic gebruikt, maar alleen duurzaam hout.

Kies de juiste kerstboom

De Spira Mini is zo klein dat deze houten spiraal kerstboom op je bureau of in de vensterbank kan staan. Voor de kleinere woonkamers werd de Spira Small ontwikkeld. Huishoudens of bedrijven met wat meer plaats in de woonkamer of kantine kunnen uit de voeten met de Spira Large, die ongeveer zo groot is als een conventionele kerstboom. Voor locaties met een hoog plafond, evenementen of grote bedrijven torent de Spira Slim boven iedereen uit. Voor de liefhebbers van een platte houten kerstboom is de Spira Oval geïntroduceerd. Deze slimme houten kerstbomen hebben dezelfde maten als de Spira Small & Large, maar zijn ovaal. Hierdoor kan de boom zo worden neergezet dat hij nooit in de weg staat en er voldoende loopruimte in huis blijft.

Nog meer keuze

Houten Kerstboom heeft een prachtig assortiment. Naast de volledige Spira lijn bieden wij ook de minimalistische houten kerstbomen van Yelka, waarbij de afzonderlijke onderdelen steeds weer anders te positioneren zijn. Maak een platte houten kerstboom of kies toch voor een spiraalkerstboom met dit stukje modern design. Welke boom je ook kiest, je kunt bij ons profiteren van scherpe prijzen, flexibiliteit en vriendelijke service. Heb je vragen over een alternatieve kerstboom? Neem contact met ons op en we helpen je graag! Alvast veel plezier met je nieuwe houten spiraal kerstboom.