< Terug naar de klantenservice

Snel een oplossing

We helpen je graag om een verzendprobleem zo snel als mogelijk op te lossen.

 • Om je vlot verder te kunnen helpen hebben we onderstaand formulier gemaakt.
 • We begrijpen goed dat het niet leuk is om een formulier in te vullen.
 • Daarom hebben we ons best gedaan om het zo kort -maar wel volledig- mogelijk te houden.

We streven ernaar om je dezelfde werkdag nog (van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur) verder te helpen.

Zending probleem melden - Contactformulier

Wat vervelend om te vernemen dat je levering vertraagd is, onze excuses voor het ongemak.
Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je zo snel als mogelijk bereikt.

Waar blijft mijn bestelling?
Nadat je van ons automatisch een track-en-trace link per e-mail hebt ontvangen, is je pakket ingepakt en aangeboden bij de bezorgdienst. Vanaf dat moment kunnen wij geen invloed meer uitoefenen op de levering van je pakket, hoe graag we dat ook voor je zouden willen doen.

Zending volgen
Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar helaas hebben wij op onze klantenservice niet meer informatie over de status van de bezorging van je pakket, dan je zelf kunt volgen via de track-en-trace link van de bezorgdienst.

Wacht minimaal 5 werkdagen
Bezorgdiensten zijn grote onpersoonlijke organisaties die werken volgens standaardprocedures vanwege de enorme volumes aan pakketten die ze verwerken.

Indien wij de bezorgdienst binnen 5 werkdagen na verzending van je pakket contacteren met de vraag 'Wanneer wordt het pakket geleverd?', dan krijgen wij standaard van hun de reactie dat we minimaal 5 werkdagen moeten afwachten, voordat zij pas verdere actie zullen ondernemen.

We zouden dit graag anders zien, maar dit is helaas hoe bezorgdiensten werken. Daarbij spreken we uit ervaring met alle grote bezorgdiensten: PostNL, DHL, DPD en GLS.

Graag willen we je vragen om nog even geduld te hebben en zo de bezorgdienst een kans te geven om je pakket alsnog te bezorgen.

Na 5 werkdagen nog niet ontvangen?
Kom dan terug naar deze pagina, zodat we je vlot verder kunnen helpen.

5 werkdagen gewacht?
Indien je pakket 5 werkdagen nadat je de track-en-trace informatie ontvangen hebt nog steeds niet bezorgd is, vul dan onderstaande korte formulier in, zodat wij hierover contact kunnen opnemen met de bezorgdienst.

Uitzondering: bezorging in de periode 20 november t/m 24 december
In verband met 'Black Friday', 'Cyber Monday' en de daaropvolgende feestdagen in de periode 20 november t/m 24 december, kunnen vertragingen bij de bezorgdiensten in extreme gevallen oplopen tot maar liefst 10 werkdagen.

In deze voor bezorgdiensten drukste periode van het jaar, worden aangevraagde onderzoeken naar de bezorging van pakketten pas na 10 werkdagen geaccepteerd door de bezorgdiensten.

We begrijpen dat dit heel vervelend is en je het liefst zo snel als mogelijk wilt weten waar je aan toe bent. Graag willen we je vriendelijk vragen om in deze uitzonderlijk drukke periode toch wat extra geduld te hebben.

Maak je geen zorgen
Mocht na onderzoek blijken dat je pakket onverhoopt is zoekgeraakt bij de bezorgdienst, terwijl je het juiste bezorgadres hebt ingevoerd tijdens het plaatsen van je bestelling, maak je dan geen zorgen. Wij zullen zorgdragen voor een nette oplossing. Beloofd.

We maken het vaker mee dat bij een pakket in de track-en-trace informatie staat aangegeven dat het is bezorgd, maar dat dit in de praktijk nog niet is gebeurd. Dit is dus niets om je direct zorgen over te maken.

Hoe kan dit gebeuren?
Dit kan komen door een tijdelijke technische fout in het systeem van de bezorgdienst of een bezorger die bijvoorbeeld zijn bezorgroute niet heeft kunnen afronden door de drukte, waarbij het pakket automatisch opnieuw ingepland moet worden voor bezorging.

We begrijpen dat dit heel vervelend is. Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je zo snel als mogelijk bereikt.

Wacht minimaal 3 werkdagen
Onze ervaring is dat in 99% van deze gevallen je pakket alsnog binnen 3 werkdagen na weergave van deze melding vanzelf wordt bezorgd.

Maak je geen zorgen
Mocht na onderzoek blijken dat je pakket onverhoopt is zoekgeraakt bij de bezorgdienst, terwijl je het juiste bezorgadres hebt ingevoerd tijdens het plaatsen van je bestelling, maak je dan geen zorgen. Wij zullen zorgdragen voor een nette oplossing. Beloofd.

Graag willen we je vragen om nog even geduld te hebben en zo de bezorgdienst een kans te geven om je pakket alsnog te bezorgen.

Na 3 werkdagen nog niet ontvangen?
Kom dan terug naar deze pagina, zodat we je vlot verder kunnen helpen.

3 werkdagen gewacht en geen nieuwe informatie in de track-en-trace?
Dan gaan we je graag vlot verder helpen. Vul in dat geval even dit korte formulier in, zodat wij hierover contact kunnen opnemen met de bezorgdienst.

Wat vervelend dat je pakket op een verkeerd adres is geleverd. Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je zo snel als mogelijk op het juiste adres bereikt.

Controleer je bestelbevestiging e-mail
Controleer als eerste stap even de bevestiging van je bestelling die je automatisch van ons per e-mail hebt ontvangen (mocht je dit niet al hebben gedaan). Klopt het leveradres op de bevestiging van je bestelling?

Klopt het ingevoerde adres wel?
Indien de adresgegevens in je bestelbevestiging wel kloppen, vul dan onderstaande gegevens in. Daaropvolgend zullen wij contact opnemen met de bezorgdienst, zodat ze een onderzoek kunnen instellen naar de bezorging van je pakket op het verkeerde adres.

Mocht uiteindelijk blijken dat je pakket onverhoopt is zoekgeraakt bij de bezorgdienst, terwijl je het juiste bezorgadres hebt ingevoerd tijdens het plaatsen van je bestelling. Maak je dan geen zorgen, wij zullen zorgdragen voor een nette oplossing.

Klopt het ingevoerde adres niet?
Als het leveradres daarop niet klopt dan heb je helaas per ongeluk een fout gemaakt tijdens het invoeren van de adresgegevens tijdens het plaatsen van je bestelling. De digitale systemen nemen namelijk letterlijk jouw ingevoerde gegevens over.

Wat je in dit geval zelf kunt doen
Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar in dit geval kan onze klantenservice helaas weinig doen om je te helpen.

Het enige dat je in dit geval zelf kunt doen, is het adres bezoeken waar je pakket is afgeleverd om het pakket daar op te halen. Wij beschikken niet over contactgegevens van mensen die niet bij ons hebben besteld.

Wat vervelend om te vernemen dat je nog geen track-en-trace link van ons ontvangen hebt. Onze excuses voor het ongemak.

Hoe kan dit gebeuren?

  1. Je hebt per ongeluk een foutje gemaakt bij het invoeren van je e-mailadres tijdens het plaatsen van je bestelling. Zo kunnen onze automatische e-mails je niet bereiken. In dit geval zul je ook nog geen bestelbevestiging per e-mail ontvangen hebben.
  2. Onze e-mails zijn terecht gekomen in je SPAM map (ongewenste e-mail). Controleer voor de zekerheid even deze map.
  3. Er is een vertraging opgetreden in ons magazijn, waardoor we je pakket nog niet hebben kunnen inpakken. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in extreem drukke periodes. Eventuele vertragingen worden zo goed als mogelijk aangekondigd op onze website tijdens het afronden van je bestelling. Indien hiervan melding wordt gemaakt, dan willen we je vriendelijk vragen om nog even geduld te hebben. We doen er alles aan om je bestelling zo snel als mogelijk te verzenden.
  4. Er is technisch iets niet goed gegaan in ons geautomatiseerde logistieke systeem.

Wat de reden ook is, we gaan je graag vlot verder helpen
Vul daarom even het volgende korte formulier in, zodat we je alsnog kunnen voorzien van je track-en-trace link.

Wat vervelend om te vernemen dat je pakket en/of producten beschadigd geleverd zijn, onze excuses voor het ongemak.
Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je netjes zonder beschadigingen bereikt.

We gaan je graag vlot verder helpen
Vul daarom even het volgende korte formulier in.

Wat vervelend om te vernemen dat je pakketje niet kan worden afgeleverd, onze excuses voor het ongemak.
Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je zo snel als mogelijk bereikt.

Wat is er aan de hand?
Meestal krijg je bij deze situatie via je track-en-trace link een melding zoals bijvoorbeeld:

  1. "Huisnummer klopt niet."
  2. "De geadresseerde is verhuisd."
  3. Een andere reden waarom er volgens de bezorgdienst niet kan worden bezorgd.

Wat gaat er nu gebeuren?
Een van de volgende dingen zal hierna met je pakket gaan gebeuren:

  1. Je pakket wordt alsnog binnen 3 werkdagen afgeleverd.
  2. Je pakket wordt bij de buren of een afhaalpunt geleverd.
  3. Het pakket wordt automatisch aan ons terug gezonden (retour afzender). In dit laatste geval moeten wij de retourzending in ons magazijn afwachten voordat we een volgende actie kunnen ondernemen om je verder te helpen.

Wacht 3 werkdagen
Onze ervaring is dat in 99% van deze gevallen de track-en-trace informatie van je pakket binnen 3 werkdagen zal worden geüpdatet met informatie over wat er met je pakket gaat gebeuren.

Zending volgen
Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar helaas hebben wij op onze klantenservice niet meer informatie over de status van de bezorging van je pakket dan je zelf kunt volgen via de track-en-trace link van de bezorgdienst.

Graag willen we je vragen om nog even geduld te hebben en zo de bezorgdienst een kans te geven om je pakket alsnog te bezorgen of de track-en-trace informatie te updaten met meer informatie.

Na 3 werkdagen nog niet ontvangen en geen nieuwe informatie in de track-en-trace?
Kom dan terug naar deze pagina, zodat we je vlot verder kunnen helpen.

3 werkdagen gewacht en geen nieuwe informatie in de track-en-trace?
Dan gaan we je graag vlot verder helpen. Vul in dat geval even dit korte formulier in, zodat wij hierover contact kunnen opnemen met de bezorgdienst.

Wat vervelend om te vernemen dat je bestelling niet compleet geleverd is, onze excuses voor het ongemak. Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je netjes en compleet bereikt.

Hoe kan dit gebeuren?

  1. Soms wordt je bestelling vanwege de omvang in twee of nog meer verschillende pakketten verzonden. Elk pakket heeft daarbij ook zijn eigen track-en-trace code.

   Helaas komt het bij de bezorgdiensten regelmatig voor doordat een van de pakketten een iets andere afmeting of gewicht heeft, dat dit in een andere logistieke stroom terecht komt. De levertijd van deze verschillende logistieke stromen loopt niet altijd synchroon. Zo kan het dus zijn dat het ontbrekende deel van je bestelling een of twee werkdagen later wordt geleverd.

   Graag willen we je in dit geval vragen om nog even geduld te hebben en zo de bezorgdienst een kans te geven om het ontbrekende pakket alsnog te bezorgen.

  2. Er is in ons magazijn een fout gemaakt tijdens het inpakken van je bestelling.

We gaan je graag vlot verder helpen
Indien je levering niet uit meerdere pakketten bestaat, dan is er een fout gemaakt tijdens het inpakken. Vul in dat geval even het volgende korte formulier in, zodat we je de ontbrekende producten alsnog kunnen nazenden.

Wat vervelend om te vernemen dat er verkeerde producten geleverd zijn, onze excuses voor het ongemak.
Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je netjes en compleet bereikt.

We gaan je graag vlot verder helpen
Vul daarom even het volgende korte formulier in zodat we je instructies kunnen sturen voor het kosteloos retourneren van de verkeerd ontvangen producten en we daarnaast de juiste producten kunnen nazenden.

Wat vervelend om te vernemen dat er teveel producten geleverd zijn. Wat fijn dat je dit eerlijk aan ons meldt, daar zijn we je dankbaar voor!

Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je netjes bereikt zonder fouten, onze excuses voor het ongemak.

We gaan je graag vlot verder helpen
Vul daarom even het volgende korte formulier in zodat we je instructies kunnen sturen voor het kosteloos retourneren van de teveel ontvangen producten.

Wat vervelend om te vernemen dat je zending retour afzender is gegaan, onze excuses voor het ongemak.
Net als jou willen we niets liever dan dat jouw pakketje je zo snel als mogelijk bereikt.

Waarom is dit gebeurd?
De redenen waarom een pakket retour afzender gaat kunnen heel verschillend zijn. Meestal zie je de reden waarom dit is gebeurd terug in de track-en-trace informatie.

Wat gaat er nu gebeuren?
Het pakket wordt nu automatisch aan ons terug gezonden (retour afzender). In dit geval moeten wij de ontvangst van de retourzending in ons magazijn afwachten, voordat we een volgende actie kunnen ondernemen om je verder te helpen.

Wanneer komt de retourzending bij jullie aan?
Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar helaas hebben wij op onze klantenservice niet meer informatie over de status van de bezorging van je pakket dan je zelf kunt volgen via de track-en-trace link van de bezorgdienst. Hierin zal ook vermeld worden wanneer de retourzending bij ons is bezorgd.

Wat kan ik nu doen?

  1. Als je de aankomst van de retourzending bij ons niet wilt afwachten, dan kun je alvast een nieuwe bestelling plaatsen met de gewenste producten. Deze wordt dan los van de retourzending alvast naar je toegestuurd. Zodra we de retourzending bij ons ontvangen en verwerkt hebben, zullen wij het aankoopbedrag van je eerste bestelling aan je terugboeken via de betaalmethode die je tijdens het afrekenen van je eerste bestelling hebt gebruikt.
  2. Indien je je bestelling liever wilt annuleren, dan is dat geen probleem. Zodra we de retourzending bij ons verwerkt hebben, zullen wij het aankoopbedrag van je eerste bestelling aan je terugboeken via de betaalmethode die je tijdens het afrekenen van je eerste bestelling hebt gebruikt.

Laat ons alvast even weten dat je pakket retour komt
Vul onderstaande korte formulier in, zodat we deze retourzending alvast in ons systeem kunnen registreren. Daarmee wordt het proces van de administratieve afwikkeling aan onze kant voor je versneld.

Voeg hieronder foto's toe om het proces te versnellen:

- Voeg een foto toe van de pakbon.
- Voeg een foto toe van de beschadigde producten.
- Voeg een foto toe van de beschadigde verzendverpakking.
- Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn prima.
- Je kunt meerdere foto's selecteren en toevoegen.
- Indien gewenst kun je ook video's toevoegen.

Voeg hieronder foto's toe om het proces te versnellen:

- Voeg een foto toe van de pakbon.
- Voeg een foto toe van de producten die wel geleverd zijn inclusief de verzendverpakking.
- Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn prima.
- Je kunt meerdere foto's selecteren en toevoegen.
- Indien gewenst kun je ook video's toevoegen.

Voeg hieronder foto's toe om het proces te versnellen:

- Voeg een foto toe van de pakbon.
- Voeg een foto toe van de verkeerde producten die geleverd zijn.
- Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn prima.
- Je kunt meerdere foto's selecteren en toevoegen.
- Indien gewenst kun je ook video's toevoegen.

Voeg hieronder foto's toe om het proces te versnellen:

- Voeg een foto toe van de pakbon.
- Voeg een foto toe van de producten die teveel geleverd zijn.
- Foto's gemaakt met je mobiele telefoon zijn prima.
- Je kunt meerdere foto's selecteren en toevoegen.
- Indien gewenst kun je ook video's toevoegen.