Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' moderne houten kerstboom

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira' moderne design kerstboom hout

Tijd voor een moderne kerstboom

Wanneer weet je dat het tijd is om een moderne kerstboom te kopen? Er komt een moment dat je het zat bent om steeds dennennaalden op te vegen, verdwaalde insecten te vangen en de kale kerstboom naar buiten te slepen. Een kunstboom van PVC-plastic is evenmin van deze tijd. Kun je je hier in vinden? Misschien wordt het dan tijd voor een moderne kerstboom van hout. Zo haal je ecologisch materiaal in huis dat veel meer duurzaam is dan de weggooi-kerstboom en bovendien ontworpen is om volledig aan jouw wensen te voldoen. Een moderne houten kerstboom geeft je de kans om jouw eigen tradities en identiteit te benadrukken. Jouw huis, jouw gezin, jouw kerstboom.

Geniet van je moderne houten kerstboom

Bij Houten Kerstboom vinden we dat de feestdagen al druk genoeg zijn zonder het bekommeren over het op jacht gaan naar een kerstboom, bouwtekeningen te raadplegen voor het in elkaar zetten van een kunstboom of de buurman vragen om even te komen helpen. Met een moderne houten kerstboom van Spira of Yelka monteer je in een handomdraai het pronkstuk van je kerst decoraties. In het houten kerstboom design van deze merken is rekening gehouden met uitstraling, gemak en veelzijdigheid. Moderne houten kerstbomen zijn in tegenstelling tot conventionele bomen veel meer in staat om de unieke eigenschappen van jóuw favoriete kerstversiering te tonen. Strak design wordt door jou omgetoverd tot gezellige feestdagen vreugde.

Spira’s spectaculaire design kerstboom van hout

De alternatieve kerstboom van Spira is slim bedacht en prachtig vormgegeven. Door de spiraalvorm die de moderne kerstboom heeft lijkt het net of de ballen, slingers en lichtjes in de lucht zweven. De spiraal kerstboom van Spira kan met een standaard op de grond staan, maar het is ook mogelijk om de moderne houten kerstboom aan het plafond te hangen. Omdat de houten kerstbomen van Spira in diverse maten verkrijgbaar zijn is er altijd een exemplaar die perfect bij jouw wensen past. Van een piepklein tafelmodel tot een indrukwekkende kolos die boven iedereen uitsteekt. Spira zorgt dat je de moderne kerstboom kunt kopen die jij graag wilt hebben. Met de Spira Oval serie is zelfs rekening gehouden met extra loopruimte. De maten van deze serie zijn hetzelfde als de Spira Small & Large, maar zijn ovaalvormig. Deze platte kerstbomen passen zich beter aan in een smalle huiskamer, zodat je je gewoon vrij kunt blijven bewegen. Om het nog aantrekkelijker te maken heeft de producent ook nog gezorgd voor vilten en houten kerstversieringen die de designkerstboom van hout helemaal afmaken.

Yelka tilt minimalisme naar een hoger niveau

Voor een kerstboom die modern én aanpasbaar is aan jouw wensen kun je terecht bij Yelka. Deze dynamische fabrikant koos voor een combinatie van strak design, milieuvriendelijke materialen en een aanpasbare kwaliteit. Deze eigenschappen maken de moderne houten kerstboom van Yelka erg populair. En dat is niet vreemd! Door de afzonderlijk te bewegen houten plankjes in het ontwerp van de moderne kerstboom van hout kan de decoratie allerlei vormen aannemen. Zo kun je kiezen voor een platte kerstboom, waarbij de plankjes strak en recht boven elkaar geplaatst zijn. Door licht te draaien ontstaat een spiraal kerstboom en wanneer je de plankjes haaks op elkaar plaatst krijg je een kerstboom in kruis vorm. Houd je van chaos, of wil je je kerstversiering beter verdeeld in je moderne kerstboom hangen? Kies dan voor een wat meer rommelige schikking van de Yelka boom. Wat je ook mooi vindt, de Yelka kerstboom is alternatief genoeg om het te kunnen.

De beste plek om een moderne houten kerstboom te kopen

Houten Kerstboom is officieel importeur en distributeur van Spira in de BeNeLux. Wij nemen ook direct af bij Yelka. Deze korte lijnen geven ons een groot voordeel en wij laten jou daar graag van mee profiteren. Zo geven wij korting voor ieder extra product dat je bij ons koopt. Hoe meer artikelen je dus bestelt, hoe hoger je voordeel. Bij een bestelling van 50 euro of meer verzenden wij gratis binnen België en Nederland. Particulieren zijn welkom in onze webshop, maar wij vervullen ook een groothandel functie. Alle EU bedrijven buiten Nederland zijn vrijgesteld van BTW en de bestelling wordt binnen 24 uur verzonden. Een houten kerstboom kopen in België of Nederland? Wanneer je bestelling vóór 16.00 uur bij ons betaald is, versturen we nog diezelfde dag je pakket. Dat betekent dat in de meeste gevallen jouw nieuwe kerstboom al de volgende dag in huis is.

Garantie & levering

Omdat wij direct uit eigen voorraad leveren en beschikken over een magazijn in Sittard dat maar liefst 1200 m2 groot is, kunnen wij snel schakelen. Of je nu gewoon een moderne houten kerstboom wilt kopen of bezig bent met de organisatie van een groot professioneel evenement waarvoor je wel 100 kerstbomen nodig hebt. Wij hebben ervaring met het coördineren van kerstversiering voor grote evenementen en helpen je graag door te adviseren en je te ontzorgen. Neem contact met ons op als je vragen hebt, of als je een leuk feest, beursevenement of kerstmarkt aan het plannen bent. Natuurlijk zijn de houten kerstbomen ook perfect te gebruiken als decoratie in etalages of op de winkelvloer. Kantines, kantoren en zelfs vergaderzalen worden een stuk feestelijker en gezelliger met een prachtige boom. Houten Kerstboom geeft op alle artikelen in het brede assortiment maar liefst 2 jaar garantie. We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe moderne kerstboom.