Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' design kerstboom alternatief

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Een alternatieve kerstboom om creatief de feestdagen in te gaan

In plaats van een omgehakte dennenboom kiezen steeds meer mensen voor een alternatieve kerstboom. Er bestaan veel varianten op de kunstkerstboom en deze alternatieve kerstboom kan van hout, plastic of zelfs aluminium zijn gemaakt. Je kunt zelfs een alternatieve kerstboom maken van washi tape. Gepassioneerd als wij zijn over houten kerstbomen zijn we in de mogelijkheden gedoken en hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. We maken het je als klap op de kerstboom graag gemakkelijk om een alternatieve houten kerstboom te kopen in onze webshop. Een alternatieve kerstboom van hout geeft namelijk een scala van milieuvriendelijke opties om jouw feestdagen een uniek tintje te geven. Maar laten we beginnen bij het begin.

Het meest originele alternatief voor je kerstboom

Wanneer je het niet meer prettig vind om bomen te laten omhakken voor een decoratie van slechts enkele weken per jaar. Wanneer je het zat bent om mieren en ander ongedierte in huis aan te treffen, last te hebben van allergische reacties en de hele dag dennennaalden aan het opvegen bent. Of wanneer je gewoon net even iets meer uit je feestdagen wilt halen, weet je dat het tijd is om een kunst kerstboom als alternatief te kiezen. Een levenloze plastic boom in plaats van een kerstboom is een optie, maar is niet bepaald milieuvriendelijk en zal er jaar na jaar exact hetzelfde uit gaan zien: Namelijk precies als iedere andere kerstboom. Maar dan van PVC-plastic. Voor de meer creatieve geesten is er nog een alternatief voor een kerstboom.

De creatieve kerstboom van hout

Hout is een organisch materiaal waardoor je alternatieve kerstboom direct levendiger aanvoelt dan wanneer je een decoratie van plastic in huis haalt. Je kunt hout zelf kopen bij de bouwmarkt of zoeken in de vrije natuur. Een alternatieve kerstboom maken geeft je de vrijheid om een vervanger voor de kerstboom te maken op jouw eigen manier. Je kunt het simpel houden door enkele planken in driehoekvorm aan elkaar vast te maken en vol te hangen met alternatieve kerstversiering, maar je kunt het ook wat rigoreuzer aan pakken. Zo maak je bijvoorbeeld een platte houten kerstboom met oude pallets of een boom die volledig van takken is gemaakt. Je kunt ook denken aan een houten kerstboom die inklapbaar is om ruimte te besparen tijdens opslag, een ladder kerstboom of een houten kerstboom van een letterbak.

Je alternatieve kerstversiering en kerstboom online kopen

Heb je geen zin in al dat gedoe of wil je liever een alternatieve houten kerstboom die je nét even wat meer opties geeft? Wij hebben een selectie gemaakt van alternatieve kerstboom versiering en houten kerstbomen die je stoutste dromen zullen overtreffen. Met de bomen van Spira en Yelka haal je ecologisch materiaal in huis dat slim en aanpasbaar ontworpen is. Zelfs als je liever geen kerstboom maar iets anders wilt, zijn deze houten decoraties te gebruiken als pronkstuk in je versiering op andere feestdagen. Denk aan een Paasboom, Halloween decoraties of Valentijnsdag. Een boom van Spira en Yelka is een leuk alternatief voor een kerstboom, die zeker de aandacht zal trekken van je vrienden en familie. Door de aanpasbare vorm van deze bomen ben je direct al een stapje verder dan met een alternatieve boom van VTwonen of Xenos. Bovendien bespaar je jezelf een hoop tijd en misschien wel geld door niet zelf te hoeven knutselen.

Spira presenteert een originele alternatieve kerstboom in spiraal vorm

Een alternatieve open houten kerstboom van Spira in plaats van je conventionele kerstboom geeft je een stukje slim en modern design. De spiraal kerstboom is op te zetten in minder dan een minuut en kan gebruikt worden als houten draai kerstboom met lichtjes of helemaal worden volgehangen met kerstversieringen van hout of ander materiaal. Spira begrijpt maar al te goed dat kerstmis een gevoel is en dat de feestdagen draaien om oude en nieuwe tradities. Familie, lekker eten, vrolijke muziek en vooral veel gezelligheid. Ieder gezin heeft daarnaast ook eigen tradities en heel misschien is er wel plaats voor een paar leuke ideeën. Zoals de hartverwarmende wensenboom van Spira, waarin je speciale wensen opschrijft en ze voor je vrienden en familie in de boom hangt. HoutenKerstboom is trouwens officieel distributeur van Spira in de BeNeLux. Je kunt dus bij ons terecht voor het gehele assortiment van Spira. Naast alternatieve kerstversiering van hout en vilt heeft Spira gedacht aan verschillende maten voor deze originele kerstboom van hout.

Alle alternatieve kerstbomen van Spira op een rijtje

De Spira Mini is weer eens iets anders dan een kerstboom. De Mini is namelijk zo klein dat deze houten kerstboom op je bureau of in de vensterbank kan staan. Voor de kleinere woonkamers werd de Spira Small ontwikkeld. Deze alternatieve houten kerstboom is precies groot genoeg om het kerstgevoel in je woning te brengen, maar vult niet direct een groot gedeelte van de ruimte. Huishoudens of bedrijven met wat meer plaats in de woonkamer of kantine kunnen uit de voeten met de Spira Large, die ongeveer zo groot is als een conventionele kerstboom. Voor locaties met een hoog plafond, evenementen of grote bedrijven torent de Spira Slim boven iedereen uit. Deze prachtige houten kerstboom is even wijd als de Spira Large, maar is haast twee meter hoog. Een echte blikvanger dus! Voor de liefhebbers van een platte houten kerstboom is de Spira Oval geïntroduceerd. Deze slimme houten kerstbomen hebben dezelfde maten als de Spira Small & Large, maar zijn ovaal. Hierdoor kan de houten deco kerstboom zo gepositioneerd worden dat hij nooit in de weg staat en er voldoende loopruimte in huis blijft.

Yelka combineert minimalisme en gezelligheid

Voor wie niet houdt van een kerstboom van ijzerdraad, maar toch wil dat de kerstboom verschillende vormen kan aannemen, is de Yelka boom een must. De meest duurzame vervanger voor een kerstboom is wel de houten platte kerstboom die inklapbaar is. Of uitklapbaar natuurlijk.
Yelka heeft met perfect in elkaar passende houten latjes gezorgd voor een ingenieus aanpasbaar design. De plankjes kunnen recht onder elkaar geschikt worden om een platte houten kerstboom te maken, die nauwelijks ruimte in beslag neemt. De plankjes kunnen in een houten kruis vorm als kerstboom worden volgehangen met houten kerstversieringen. Of gebruik je creativiteit en draai de Yelka houten kerstboom in een spiraalvorm of maak er een lekkere chaos van. Ieder jaar een nieuwe uitstraling van dit pronkstuk van je versieringen voor de feestdagen. Dat is weer eens iets anders dan een kerstboom.

Ecologisch en milieuvriendelijk, dat is Yelka

Yelka produceert ecologisch volgens milieuvriendelijke methodes. De houten kerstboom is daarom enorm duurzaam. Het hout is slim behandeld met natuurlijke olie om de levensduur te verhogen. Met powder coating is ervoor gezorgd dat het metaal in het midden van de alternatieve houten kerstboom keurig is geverfd. Er is door deze techniek geen druppel verf verspild, waardoor de hele kerstboom een milieuvriendelijk stempel heeft gekregen. Zelfs de verpakking waarin de boom wordt geleverd is herbruikbaar als opbergdoos. De afzonderlijke latjes passen precies in elkaar als een kerstachtige puzzel, zodat ieder klein stukje ruimte optimaal wordt benut. Ook aan veiligheid heeft Yelka gedacht. Kinderen en huisdieren kunnen soms wat extra enthousiast worden. De hond kan een beetje onhandig zijn en de poes denkt dat je kerstboom een krabpaal is. Door het slimme geometrische ontwerp van Yelka’s houten kerstboom kan deze tegen een stootje. Wel zo veilig, tijdens de feestdagen.

HoutenKerstboom helpt je aan een houten kerstboom

Hoewel consumenten van harte welkom zijn in onze webshop, vervult HoutenKerstboom ook de functie van Groothandel. Organisaties en bedrijven kunnen dus ook bij ons terecht. Dit is goed nieuws, want de alternatieve houten kerstboom van Spira of Yelka is uitstekend te gebruiken als decoratie in de etalage of op de winkelvloer. Kantines, ontvangsthallen en vergaderzalen worden een stuk gezelliger met een mooie houten kerstboom. Wij adviseren en denken graag mee bij de organisatie van je evenement of feest. Een feestelijke aankleding zorgt al snel voor een gezellige sfeer, om jouw evenement nog beter te laten slagen. EU bedrijven buiten Nederland kopen bij ons vrijgesteld van BTW en de bestelling wordt binnen 24 uur na aankoop al verzonden. Bestel je een houten kerstboom voor België of Nederland? Dan versturen wij alle bestellingen die vóór 16.00 uur bij ons binnen zijn nog diezelfde dag. Dit betekent bijna altijd dat de levering al de dag erna plaats vindt, of op dinsdag na een weekend.

De voordelen van kopen bij ons als distributeur

Omdat wij officieel distributeur van Spira in de BeNeLux zijn en tevens direct afnemen bij Yelka, profiteer je van scherpe prijzen, uitstekende voorwaarden en een vlotte levertijd. Wij leveren 365 dagen per jaar uit eigen voorraad, die wij in ons maar liefst 1200 M2 grote magazijn in Sittard bewaren. HoutenKerstboom geeft korting bij de bestelling van meerdere items en verstuurd de producten gratis vanaf een besteding van 50 euro. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Wij denken graag mee en helpen je met plezier verder. HoutenKerstboom wenst je alvast veel plezier met je houten kerstboom!