Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' design kerstboom hout

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Warm en stijlvol met een kerstboom van hout

Een kerstboom van hout biedt talloze mogelijkheden en voordelen. In de eerste plaats bespaar je jezelf het zoeken naar een prijzige boom die direct al begint met het loslaten van dennennaalden in je huiskamer. De kerstboom van hout is een fantastisch ecologisch verantwoorde oplossing, een prachtige decoratie die steeds weer gebruikt kan worden. Naast de milieuvriendelijke voordelen en de fikse kostenbesparing haal je een stukje uniek design in huis. Door de veelzijdigheid van de kerstboom van hout die merken als Spira en Yelka in de markt hebben geïntroduceerd kun je het pronkstuk van je kerstversiering volledig aanpassen aan je eigen smaak en stijl. In een oogwenk is de kerstboom van hout gemonteerd en staat hij klaar om versierd te worden.

Waarom hout als kerstboom materiaal?

Al aan het einde van de 19de eeuw werd gebruik gemaakt van kunstbomen van geverfd dons. De kunstbomen werden gekocht om overlast van losse dennennaalden, ongewenste geurtjes en insecten of zelfs allergische reacties te voorkomen. Later werden kunstbomen vooral gebruikt omdat het voordeliger was dan jaarlijks een nieuwe boom te kopen. Het geverfde dons werd vervangen door borstels en later zelfs aluminium. Tegenwoordig zijn de meeste kunstbomen gemaakt van PVC-plastic. Creatievelingen begonnen jaren geleden hun eigen kerstboom met hout te maken. Door gebruik van dit organische materiaal voelde de boom fijner aan dan het levenloze plastic of een metalen kerstboom. Met een beetje fantasie kon de boom zelfs een eigen unieke uitstraling krijgen.

Je eigen kerstboompje van hout kopen

Het is juist die unieke uitstraling die belangrijk is. Je eigen identiteit, gewoontes en tradities zijn net zo belangrijk als de gezelligheid en warmte waaraan we denken als het over kerstmis gaat. Tijdens de feestdagen brengen we tijd door met onze familie, we genieten van lekker eten, vrolijke muziek en gezelligheid. Ieder doet dat op zijn of haar eigen manier. Een kerstboom van hout maken geeft je de kans om die eigen manier te benadrukken. Dat is ook precies waar de makers van de houten kerstboom aan dachten tijdens het ontwerpen van deze belangrijke decoratie. Spira en Yelka ontwikkelden een kerstboom met houten takken die eenvoudig aan jouw eigen wensen kan voldoen. Of je nu een simpele kerstboom van hout met verlichting wilt hebben of juist wat meer kunstzinnig aan de slag wilt gaan.

Hoogwaardige kwaliteit kerstbomen van hout

De verschillen tussen de kerstboom van hout van deze topmerken en bijvoorbeeld een kerstboom van hout die een discountwinkel aanbiedt liggen niet direct voor de hand. Zo hebben producenten Spira en Yelka gedacht aan het gemak van een platte kerstboom. Een houten kerstboom die plat is geeft je tijdens de feestdagen meer loopruimte. Je woonkamer staat niet propvol en toch kun je genieten van de gezellige sfeer. Beide fabrikanten hebben hier op hun eigen manier rekening mee gehouden. Het materiaal van de kerst bomen van hout is volledig ecologisch en van uitstekende kwaliteit. De kerstboom van hout bij Intratuin, Praxis of andere grote winkels is gemaakt om er zo veel mogelijk van te verkopen. Niet om te voldoen aan de persoonlijke wensen van kerst-liefhebbers. De bomen zijn door hun neutrale uitstraling trouwens ook uitermate geschikt als paasboom, Halloween decoratie of versiering voor elke andere feestdag. Laat je fantasie de vrije loop!

Spira gelooft in kerstmis

De natuurlijke materialen van Spira’s kerstboom van hout geven een warme uitstraling. Het moderne design zorgt dat de boom binnen een minuut is op te zetten. Spira biedt verschillende modellen, zodat je altijd een kerstboom van hout kunt vinden die bij jouw situatie past. De Spira Mini is bijvoorbeeld zo klein dat de kerstboom in hout op je bureau kan staan. Voor de kleinere woonkamers werd de Spira Small ontwikkeld. Huishoudens of bedrijven met wat meer ruimte kunnen uit de voeten met de Spira Large en voor locaties met een hoog plafond torent de Spira Slim boven iedereen uit. Voor de liefhebbers van een platte kerstboom van hout is de Spira Oval geïntroduceerd. Deze slimme houten kerstbomen hebben dezelfde maten als de Spira Small & Large, maar zijn ovaal. Hierdoor kan de boom zo gepositioneerd worden dat hij nooit in de weg staat en er voldoende loopruimte in huis blijft.

De minimalistische Yelka kerstboom van hout

Het strakke en moderne design van de kerstboompjes van hout van Yelka zijn in een handomdraai te transformeren naar een gezellige en warme boom. De onderdelen van de houten kerstboom kunnen afzonderlijk worden gedraaid, helemaal op jouw eigen manier. Zo kan de houten kerstboom eenvoudig verschillende vormen aannemen. De kerstboom kan plat zijn, of juist spiraalvormig of lekker rommelig. Maak van je kerstboom een houten kruis en hang hem vol met de mooiste houten kerstboomversiering. De Yelka kerst bomen van hout zijn volledig milieuvriendelijk. Het hout is behandeld met natuurlijke olie en het metaal is op milieuvriendelijke wijze geverfd. Zelfs de doos waarin de Yelka bomen worden geleverd zijn te gebruiken als opbergdoos, zodat er geen onnodig afvalmateriaal over blijft. De gedemonteerde latjes passen precies in elkaar, zodat iedere vierkante centimeter ruimte wordt benut, zowel tijdens transport als in opslag. De voet van de kerstboom is een houten kruis. Ook deze kan uit elkaar worden gehaald om slim op te bergen.

Groothandel voor kerstbomen van hout

Iedereen is natuurlijk welkom in onze webshop. Wij leveren kerstboompjes van hout aan consumenten voor in de eigen woning of als cadeau. Houten Kerstboom is officieel distributeur in de BeNeLux van Spira kerstbomen van hout. Wij leveren direct uit eigen voorraad en kunnen dus snel schakelen vanuit ons magazijn van maar liefst 1200 M2. Omdat kerstboompjes van hout zeer geschikt zijn als decoratiemateriaal in etalages of winkels, leveren wij aan bedrijven en organisaties. Wij vervullen de functie van groothandel en kunnen zelfs adviseren bij de organisatie van evenementen. Omdat wij direct afnemen bij de fabrikanten, profiteer je van onze flexibiliteit, snelheid en lage kosten. Professionele evenementen waarbij in grote getalen kerstversiering of kerst bomen van hout nodig zijn kunnen door ons worden voorzien van de benodigde producten. We denken graag met je mee, zodat je feest gedenkwaardig en succesvol wordt. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder met een originele kerstboom.