Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' houten kerstboompjes (van klein naar groot)

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira' kleine houten kerstboom (van mini tot groot)

Oorspronkelijke prijs was: € 65,00.Huidige prijs is: € 49,00.

Schattige, kleine houten kerstboompjes

Alles is schattig wanneer het kleiner wordt, inclusief houten kerstboompjes. Een kleine houten kerstboom die je op een bureau of tafel kunt zetten. Op de balie van een hotel of sportschool. In situaties waar een grote kerstboom niet wenselijk is in verband met beperkte ruimte, kan een klein model kerstboom een grote uitkomst zijn. Topmerken Spira en Yelka hebben beide gedacht aan een mini houten kerstboom, zodat de feestdagen óveral gezellig kunnen zijn. Zelfs in de kleinste kamertjes. Naast de tafelmodellen heeft Spira gezorgd voor een houten kerstboompje dat uitermate geschikt is voor de kleinere huiskamer of etalage. Per slot van rekening is iedere situatie anders. Gelukkig is voor iedere situatie een oplossing in de vorm van kleine houten kerstboompjes.

Zoek de perfecte kerstboom voor een kleine ruimte

Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe groot de kamer is en hoeveel ruimte je over hebt voor een kleine houten kerstboom. Hier boven zijn enkele opties afgebeeld, met afmetingen en al. Om een kleine houten kerstboom mooi te maken wil je er misschien ook wat kerstversieringen in hangen. Houd daarom goed rekening met hoe je het eindresultaat wilt hebben. Is je houten kerstboom té klein, dan valt het misschien niet goed op en schiet je je doel voorbij. Er zijn genoeg houten kerstboompjes in verschillende maten, dus we zijn er van overtuigd dat we kunnen vinden wat je zoekt.

De Spira Oval is een platte houten kerstboom

In krappe situaties, zoals smalle huiskamers of een klein kantoor, kun je vaak ook uit de voeten met een platte houten kerstboom. Een grote of kleine kerstboom van hout die ovaal is, waardoor hij dichter tegen de wand geplaatst kan worden. De Spira Oval is er in verschillende maten en is door de slimme vorm handig aan de zijkant van je ruimte te zetten. Zo behoud je de loopruimte en heb je toch gezorgd voor een gezellige kerstsfeer. Het pronkstuk van je decoratie tijdens de feestdagen kan zich dus aan jou aanpassen. Is de Spira Oval toch nog iets te groot? Dan kun je kiezen voor de Spira Mini, een kerstboom van hout die zo klein is dat je dit schattige boompje werkelijk overal kwijt kunt.

Een kleine houten kerstboom kopen doe je bij ons

Houten Kerstboom heeft ervaring met kerstbomen. Wij nemen direct af bij de leverancier en zijn zelfs officieel distributeur van Spira in de BeNeLux. Door deze directe lijn kunnen wij snel schakelen en bieden we de houten kerstboompjes in ons assortiment aan tegen scherpe prijzen. Sterker nog, hoe meer houten kerstboompjes je koopt, hoe hoger je korting. Bij ieder artikel zie je je korting stijgen. We leveren uit eigen voorraad en kunnen dus razendsnel schakelen. Bestel en betaal je je mini kerstboom van hout vóór 16.00 uur, dan verzenden wij nog diezelfde dag. Afhankelijk van de postbezorging kun je je nieuwe kleine kerstboom van hout dus al de volgende dag in huis hebben. Je kunt trouwens 365 dagen per jaar bij ons bestellen, dus je hoeft niet pas op het laatste moment je kerstboom te kopen.

Een minimalistisch houten kerstboompje

De houten kerstboompjes van Yelka hebben perfect in elkaar passende houten latjes, die zorgen voor een aanpasbaar design. De plankjes kunnen recht onder elkaar geschikt worden om een platte houten kerstboompje te maken, die nauwelijks ruimte in beslag neemt. De plankjes kunnen in een houten kruis of juist in spiraalvorm gemaakt worden. Met de Yelka houten kerstboompjes kun je je eigen fantasie de vrije loop laten. Ieder jaar een nieuwe uitstraling met deze schattige kleine kerstboomp van hout. Yelka produceert ecologisch volgens milieuvriendelijke methodes. De houten kerstboompjes zijn daarom enorm duurzaam. Het hout is slim behandeld met natuurlijke olie om de levensduur te verhogen. Met powder coating is ervoor gezorgd dat het metaal in het midden van de mini kerstboom keurig is geverfd. Er is door deze techniek geen druppel verf verspild, waardoor de hele kerstboom een milieuvriendelijk stempel heeft gekregen. Zelfs de verpakking waarin de piepkleine kerstboom wordt geleverd is herbruikbaar als opbergdoos. De afzonderlijke latjes passen precies in elkaar als een puzzel, zodat ieder klein stukje ruimte optimaal wordt benut.

Een kleine houten kerstboom met prachtige kerstversieringen

Naast de ruime keuze van houten kerstboompjes in ons assortiment vind je ook accessoires. Met de Spira Tree Hanger lijken je kerstversieringen in de lucht te zweven, in de vorm van een kerstboom. Spira heeft ook gedacht aan de mooiste houten en vilten kerstversieringen om het plaatje helemaal af te maken. Kies uit verschillende mogelijkheden voor de top van de boom, zoals een bal, een ster of een kegelvormige piek. De kerstbomen van Yelka zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, zodat je de kleur van je houten kerstboom kunt aanpassen aan je eigen interieur.

Houten kerstboompjes voor iedereen

Een kerstboom van hout die zo klein is dat hij in iedere etalage past. Op iedere winkelvloer, op elk bureau en in de gezelligste kantines van België en Nederland. Consumenten zijn van harte welkom in onze webshop, maar wij vervullen ook de functie van groothandel. Met ons grote magazijn van 1200 m2 in Sittard kunnen we voldoen aan grote vraag in korte tijd. Plan je een evenement zoals een beurs, feest of kerstmarkt? Wij hebben ervaring met de levering, maar ook met het plannen en organiseren van zulke professionele evenementen. Neem contact met ons op en we helpen je met veel plezier om van jouw feest een razend succes te maken.