Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' (bijna) witte houten kerstboom in licht Esdoorn hout

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.

'Spira' (bijna) witte houten kerstboom

Helemaal witte kerstboom? Witte kerstballen als kerstboomversiering

Kom in de sfeer met een witte houten kerstboom

Iedereen is dol op een witte kerst! Met een witte houten kerstboom zet je de eerste stap naar een prachtige traditionele kerst, maar dan met een duurzame kerstboom van hout in wit of juist wat donkerder hout. Bij Houten Kerstboom hebben we gezorgd voor een breed assortiment met houten kerstbomen en accessoires. Omdat wij uitsluitend werken met topmerken zoals Spira en Yelka ben je verzekerd van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Het grote voordeel van deze merken is dat hun producten jou de mogelijkheid geven om je eigen stijl en identiteit te laten doorschemeren in de decoraties. Met een witte houten kerstboom is je traditionele witte kerst dus al een stapje dichterbij.

Een witte of zwarte houten kerstboom?

De bomen van Spira en Yelka zijn uitermate geschikt om volledig naar je wensen in te richten. De spiraalboom van Spira is verkrijgbaar in verschillende maten en het duurzame hout waarvan het is gemaakt is van zichzelf erg bleek. Deze prachtige houten kerstboom die bijna wit is, zou eventueel zelfs nog wit geschilderd kunnen worden om er een wel heel spierwitte kerst van te maken. Ook Yelka’s kerstboom van wit hout is erg licht en uitermate geschikt om een witte kerst te benadrukken. Het duurzame ecologische hout van de Yelka boom os overigens ook geschikt om te schilderen, al heeft de haast witte kerstboom van hout van zichzelf wel een heel mooie uitstraling.

Kies het beste formaat houten witte kerstboom van Spira

Of je nu een witte houten kerstboom of een zwarte houten kerstboom wilt, het formaat is minstens zo belangrijk als de kleur. Spira biedt een scala van formaten aan, zodat er altijd een witte houten kerstboom is die in jouw situatie past.

Kies tussen de Spira Mini, die gemakkelijk op een bureau of in het raamkozijn past, de Spira Small of de Spira Large. Deze bomen zijn uitermate geschikt om als houten kerstboom van wit in je huiskamer te staan. De nog langere Spira Slim is een heuse slanke den, die over alle andere bomen uit kijkt. De bomen van Spira bieden allerlei mogelijkheden, ook als je op zoek bent naar een white wash houten kerstboom.

Yelka komt in drie kleuren

De Yelka Walnut is zo donker dat hij geschikt is voor het gebruik als zwarte houten kerstboom. De Yelka van esdoorn hout is zeer bleek en geschikt om te gebruiken als witte houten kerstboom. Prefereer je een houten kerstboom met white wash verf, dan ligt die mogelijkheid er natuurlijk. Je zult echter zien dat de warme en levendige kleuren van het hout waar de Yelka bomen van gemaakt zijn wel erg veel gezelligheid uitstralen.

Vriendelijke service

Als officieel distributeur van Spira in de BeNeLux bieden wij scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden. Gezien het feit dat wij ook direct afnemen bij Yelka, zijn de lijntjes kort en de voordelen groot. Houten Kerstboom levert aan zowel consumenten als aan winkels, kantoren en andere bedrijven. Hoe meer je afneemt, hoe hoger je korting! Heb je vragen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. We helpen je graag.