Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka': hoogwaardig alternatief voor kerstbomen van steigerhout

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira': origineel alternatief voor een steigerhouten kerstboom

Liever een steigerhouten kerstboom dan een omgehakte dennenboom

Door een steigerhouten kerstboom te kopen voorkom je de jaarlijkse zoektocht naar de perfecte boom. Houten kerstbomen en ook steigerhout kerstbomen bevatten geen ongewenste insecten en ze voorkomen de dagelijkse veegpartij om al die dennennaalden op te ruimen. Een houten kerstboom van steigerhout is te vinden in verschillende vormen, altijd met die kenmerkende grillige uitstraling van het ruwe hout. Om een steigerhout kerstboom zelf te maken kun je zelfs op zoek naar gebruikt of nieuw steigerhout voor je kerstboom. Wil je liever een keurig afgewerkte houten kerstboom van perfect passende plankjes, die bewerkt zijn met natuurlijke olie en moeiteloos de vorm aan kunnen nemen die jij wilt? Kies dan in plaats van een steigerhouten kerstboom voor een Yelka houten kerstboom.

Waarom Yelka in plaats van kerstbomen van steigerhout?

Yelka bomen bestaan uit perfect afgemeten afzonderlijke houten onderdelen, die samen voor een uitstekende pasvorm zorgen. Omdat ieder plankje gepositioneerd kan worden hoe jij het wil, kan deze houten kerstboom allerlei verschillende vormen aannemen. Veel beter nog dan bij een steigerhouten kerstboom kan met verlichting een heleboel diepte gegeven worden aan de Yelka boom, juist omdat de vorm aanpasbaar is. Strak en plat zoals de meeste houten kerstbomen van steigerhout, gekruist, in spiraalvorm of zelfs lekker rommelig. Yelka hecht veel waarde aan ecologische en duurzame methodes van produceren. Daarom is de houten kerstboom van Yelka volledig milieuvriendelijk. Het hout is behandeld met natuurlijke olie, waardoor het lang meegaat en keurig recht zal blijven. Een houten kerstboom maken van steigerhout op deze perfect passende en natuurvriendelijke manier zal lastig zijn.

Op kantoor met een kerstboompje van steigerhout op je bureau

Een kerstboom van steigerhout kopen om in het raamkozijn of op je bureau te zetten? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een wat kleiner model. In plaats van een steigerhout kerstboom te kopen die groot, grillig en log is, kun je ook gaan voor de zeer scherp geprijsde Spira Mini. Deze kleine houten kerstboom past uitstekend in situaties waar niet veel ruimte is en geeft je het gevoel dat je slingers, ballen en verlichting in de lucht zweven. Spira heeft trouwens een groot assortiment spiraal kerstbomen die in tegenstelling tot kerstbomen van steigerhout gemaakt zijn van glad en flexibel hout, dun genoeg om de volle aandacht te vestigen op de prachtige vilten of houten kerstversieringen die ook beschikbaar zijn.

De kerstboom van steigerhout is een mooi begin

Dat is zeker waar! De tijd van bomen omkappen, PVC-plastic kunstbomen en decoraties van bezemborstels is voorbij. Een steigerhouten kerstboom met lichtjes of gewoon een Yelka of Spira boom geeft je het feestgevoel op een manier die veel meer milieubewust is. Bovendien bespaar je jezelf jaar na jaar een hoop gedoe door een steigerhout kerstboom te kopen of zelfs met steigerplanken een kerstboom te maken. Een steigerplank voor een kerstboom kopen is niet duur en voor de creatieve knutselaar zeker een spannend project. Een steigerhouten kerstboom met verlichting en genoeg slingers en kerstballen verbloemd bovendien de wat grillige textuur van het hout, zodat de focus blijft liggen op je kerstdecoratie. Wil je in plaats van een steigerhout kerstboom met lampjes toch liever een moderne oplossing met een nette afwerking en bovendien 2 jaar garantie? Dan heeft Houten Kerstboom genoeg alternatieven!

Spira en Yelka gaan een stapje verder

Een kerstboom van steigerhout kopen betekent vaak dat je een onafgewerkte boom in huis krijgt, plat en onbeweegbaar. Wil je een stapje verder gaan en keurig afgewerkte decoraties in huis zetten die bovendien milieuvriendelijk zijn gemaakt? Bekijk dan eens de bomen van Yelka en Spira in ons assortiment. De Yelka bomen zijn beschikbaar in diverse prachtige kleuren en Spira biedt talloze opties en accessoires. Het grote voordeel van deze bomen ten opzichte van een steigerhouten kerstboom is de flexibiliteit. De bomen zijn aan te passen aan jouw wensen. Een witte steigerhouten kerstboom zal altijd betekenen dat je de boom zelf wit moet spuiten. Het bleke hout van de Spira en Yelka bomen geeft je een witte kerst zonder dat je er moeite voor hoeft te doen!

Persoonlijke service en scherpe prijzen

Omdat wij direct afnemen bij de producent en bovendien officieel distributeur zijn van Spira in de BeNeLux, leveren wij onze producten tegen zeer scherpe prijzen. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Omdat Houten Kerstboom direct uit eigen voorraad levert, heb je het pronkstuk van je kerstdecoratie snel in huis. Met onze groothandel functie zijn wij in staat om vanuit ons magazijn van 1200 M2 te voldoen aan grote bestellingen. Dit geldt overigens ook voor evenementen, kerstmarkten en feesten. Heb je hulp of advies nodig? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!