Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka': hoogwaardig alternatief voor een kerstboom van takken

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira': origineel alternatief voor een takken kerstboom

Moderne feestdagen met een kerstboom van takken

Het is niet meer van deze tijd om ieder jaar een dennenboom om te hakken. Toch is een kerstboom van takken wel erg mooi. Met een houten kerstboom van takken kun je genieten van de sfeer die hout met zich meebrengt, zonder daarvoor daadwerkelijk op zoek te moeten naar een dennenboom. Geen dennennaalden vegen, geen onwelkome geurtjes in huis en geen last van verdwaalde insecten. Bij Houten Kerstboom zijn wij gespecialiseerd in de kunstboom van het ecologische materiaal hout. Dus geen levenloos PVC-plastic, maar een prachtige kerstboom van hout om het kerstgevoel een stukje warmte te geven. Daar draait het immers om tijdens de feestdagen, een gevoel. Met een kerstboom van houten takken kan je kerstfeest goed beginnen.

Strakke, minimalistische takken van je kerstboom

Naast de houten kerstboom met takken is er de mogelijkheid om een prachtige kerstboom te kopen, waarvan de afzonderlijke delen zorgvuldig afgemeten, geschuurd en bewerkt zijn met natuurlijke oliën. Door deze bewerkte houten takken is de kerstboom van Yelka met het minimalistische design een perfect voorbeeld van duurzaamheid. Doordat de ‘takken’ of plankjes, die perfect op elkaar zijn afgemeten zo goed passen, verandert de houten kerstboom in een handomdraai van uiterlijk. Zo is de Yelka boom te presenteren als een strakke, hippe en platte boom. Maar de plankjes kunnen ook chaotisch worden geschikt, zodat de ballen, slingers en verlichting willekeurig in de houten takken van de kerstboom hangen. Daarnaast is de Yelka boom in staat om de vorm aan te nemen van een houten kruis, een spiraal of welke vorm je ook maar kunt verzinnen. Als een alternatief voor kerstboom van takken is de houten kerstboom van Yelka dus een milieuvriendelijke optie.

Takken als kerstboom

De takken van een ‘echte’ kerstboom laten dennennaalden los, maar ook stukjes hout, insectjes en andere troep. Voor wie het beu is om iedere dag te vegen, insecten te vangen of verjagen en soms zelfs last te krijgen van allergische reacties, zijn er talloze oplossingen. Zie je het niet zitten om een levenloze boom van PVC-plastic in je woning te hebben, dan is er een ruime keuze in de houten kerstbomen. Naast een simpele kerstboom van takken die bij elkaar worden gebonden met touw, kan gekozen worden voor de hippe houten kerstboom. De spiraalvormige boom van Spira lijkt de perfecte oplossing te zijn.

Spira zweeft in je huiskamer

Door het slimme design van de bomen van Spira zijn de takken van de kerstboom niet eens nodig. In plaats van een kerstboom van takken heeft Spira een spiraalvormige boom ontwikkeld. Door dit ontwerp lijken de versieringen, zoals ballen, slingers en verlichting, te zweven in de lucht. Met de Spira Tree Hanger kun je de spiraal kerstboom zelfs aan het plafond hangen. Een magische kerst is het resultaat. De Spira boom is verkrijgbaar in verschillende maten, van piepklein tot levensgroot. Er is dus altijd een boom die bij jouw situatie past. Nooit meer last van troep onder de boom. Een schone oplossing die ook nog eens het pronkstuk van je kerstdecoratie zal worden.

Zorgeloze feestdagen

Wij leveren alle houten kerstbomen én de daarbij behorende onderdelen met 2 jaar garantie. Hoe meer artikelen je bij ons bestelt, hoe hoger je korting wordt. Bovendien versturen wij bij een bestelling boven 50 euro alles gratis. Omdat wij officieel distributeur zijn van Spira en direct afnemen bij Yelka, zijn we in staat onze prijzen scherp te houden. Wij leveren uit eigen voorraad en beschikken over een groot magazijn van 1200 vierkante meter. Hierdoor kunnen we snel schakelen en aan de vraag voor grote partijen voldoen.

Kerstmarkt organiseren?

Als groothandel en distributeur hebben wij ervaring met het plannen van grote leveringen. Omdat wij direct afnemen bij de fabrikant profiteer je van onze flexibiliteit, snelheid en lage kosten. Ben je bezig met het organiseren van een kerstmarkt of een ander evenement? Wij adviseren je graag over de te gebruiken decoraties. Professionele evenementen met goed verzorgde versieringen stralen succes en gezelligheid uit, wat de sfeer ten goede komt. Daarnaast zijn de originele kerstbomen ook uitstekend te gebruiken als decoratie in etalages en op de winkelvloer. Natuurlijk leveren we ook aan grote en kleine bedrijven voor een prachtige kerstboom op de werkvloer of in de kantine. Neem contact op met ons voor persoonlijk advies en vriendelijke service. We helpen je graag. Houten Kerstboom wenst je alvast veel plezier met je kerstboom van strakke houten takken.