Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

De beste houten kerstboom en waar deze te koop is

Op zoek naar de beste houten kerstboom en waar die te koop is? Dat is begrijpelijk, want tegenwoordig zijn er een heleboel aanbieders. Zo vind je een houten kerstboom bij IKEA en verkopen ze een houten kerstboom bij bol.com. Daarnaast kun je kiezen voor een alternatieve kerstboom bij Intratuin, een houten kerstboom van de Gamma of een houten kerstboom van Karwei. Kortom: Het lijkt erop dat je niet bang hoeft te zijn dat jouw feestdagen moeten worden doorgebracht met een houten kerstboom die tweedehands moet worden opgespeurd via Marktplaats. Zelfs een houten kerstboom van Kruidvat, Praxis, Coppelmans, Boerenbond, Groenrijk of Blokker is een optie. Wanneer je een houten kerstboom bij Wehkamp koop kun je nog op afbetaling bestellen ook. Maar er is nog een betere manier…

Een assortiment om van te dromen

Bij Houten Kerstboom vinden we de feestdagen belangrijk. Wij zijn dan ook experts op het gebied van kerstversieringen, kerstverlichting en vooral kerstbomen. Alleen topmerken zoals Yelka en Spira leveren producten die voldoen aan onze strenge kwaliteitseis. De selectie van hoge kwaliteitsproducten die wij hebben gemaakt in ons brede assortiment vertegenwoordigen het neusje van de zalm als het op houten kerstbomen aan komt. Omdat wij direct afnemen bij de fabrikant, kunnen wij snel schakelen en bieden wij prachtige houten kerstbomen aan voor scherpe prijzen. Sterker nog, hoe meer artikelen je bij ons in je winkelwagentje stopt, hoe meer korting je van ons krijgt! Dus ben je op zoek naar de beste houten kerstboom en waar die te koop is? Dan nemen we je graag mee door ons assortiment om van te dromen.

Spira is nog gewiekster dan de kerstboom op doek van Ikea

Ikea’s kerstboom op doek zorgt dat ook huiskamers met weinig ruimte een kerstboom kunnen neerzetten, of hangen. Ikea’s doek kerstboom heeft dan misschien geen last van uitvallende naalden, er valt ook weinig op te tuigen. Spira bedacht een oplossing waardoor de kerstboom aan het plafond gehangen kan worden. Ook ontwikkelde de producent een houten kerstboom met ovalen vorm, waardoor de boom in al zijn glorie in de huiskamer kan staan, maar er wel een hoop loopruimte vrij blijft. Naast deze slimme oplossingen heeft Spira ook gedacht aan allerlei verschillende maten voor hun kerstbomen. Zo kun je eenvoudig het formaat van je houten kerstboom aanpassen aan je woonruimte. Als Ikea een houten kerstboom had bedacht, had deze er vast en zeker zo uit gezien.

Yelka gaat een stapje verder

Of je nu van plan bent een houten kerstboom te maken bij Gamma, of een deftige Riverdale houten kerstboom aan te schaffen. Het ingenieuze design van de Yelka boom is gewiekster dan iedere houten kerstboom en waar die te koop is.

Door de afzonderlijk beweegbare latjes, die stuk voor stuk zorgvuldig zijn afgewerkt, kan de Yelka houten kerstboom allerlei vormen aannemen. Op deze manier past de boom zich aan jouw wensen aan. Wil je een platte houten kerstboom die geen ruimte in beslag neemt? De Yelka boom kan plat worden gepositioneerd door alle latjes strak onder elkaar te plaatsen. Minimalisme ten top, maar dan op een moderne, hippe manier. Wil je wat swing in je feestdagen? Dan plaats je de plankjes in een spiraalvorm, of maak je de houten kerstboom golvend. Verder kun je kiezen voor een houten kruis kerstboom of een vrolijke rommel, zodat je slingers, ballen en verlichting goed te zien zijn en evenredig kunnen worden verspreid. Yelka’s houten kerstboom is beslist de juiste oplossing als je creatief bent en steeds iets anders wilt.

Service en scherpe prijzen staan bij ons bovenaan

Een alternatieve houten kerstboom bij VTwonen, naar de Gamma en je kerstboom maken met hout dat je zelf koopt. Of natuurlijk een houten kerstboom maken bij Karwei, een houten kerstboom van Formido of op zoek naar een houten kerstboom op Marktplaats. Het is maar net wat je belangrijk vindt. Service? Laat je houten kerstboom mooi maken bij VTwonen. Knutselen? Ga bij Gamma punt nl je houten kerstboom kopen. Voor een buiten decoratie kies je misschien voor een Gadero houten kerstboom of Intratuin. Of een houten kerstboom van Welkoop. Is een lage prijs of hoge kortingen belangrijk? Dan zoek je misschien naar een houten kerstboom bij Aldi of Leen Bakker. Maar wat doe je als dit allemaal belangrijk is? Als groothandel en distributeur zijn wij in staat scherpe prijzen te bieden, snel te leveren en grote partijen te transporteren. Maar wij nemen ook een adviserende rol in. Ben je een evenement of feest aan het organiseren? Zoek je decoratiemateriaal voor je etalage? Wil je het dit jaar eens helemaal anders aan pakken? Als expert op het gebied van kerstversieringen helpen we je graag op weg. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Stop je zoektocht naar de perfecte houten kerstboom en waar die te koop is

Want je hebt ons al gevonden! Wij leveren je houten kerstboom in België, Nederland of waar dan ook in de EU. Bij Houten Kerstboom kun je genieten van een groot assortiment met producten van hoge kwaliteit. De diversiteit van onze producten zorgt er voor dat je altijd de juiste oplossing kunt vinden voor jouw ruimte. Of dit nu een etalage, kantoor, huiskamer, badkamer, opslagloods, kantine, vergaderzaal, wachtkamer of klaslokaal is. Hoe meer artikelen je bij ons koopt, hoe hoger je korting wordt. En dat bovenop onze toch al scherpe prijzen! Op alle bomen én accessoires in ons brede assortiment zit maar liefst 2 jaar garantie. Voor je dus op zoek gaat naar een houten kerstboom bij HEMA, Hornbach, Xenos, Bloomingville, Riviera Maison, Riverdale, Kwantum, Leen bakker, Tuinland of een houten kerstboom bij Big Bazar koopt, nodigen we je uit om een kijkje te nemen in het prachtige assortiment van Nederland’s expert op het gebied van kerstdecoraties. We wensen je alvast fijne feestdagen.