Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka': hoogwaardig alternatief voor een houten kerstboom van sloophout

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira': verrassend origineel alternatief voor een kerstboom van pallethout

Op zoek naar een houten kerstboom van sloophout?

Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat mensen een houten kerstboom van sloophout of een pallet houten kerstboom maken. Een houten kerstboom van pallethout of sloophout maakt de creatieveling in ons los. Zoveel ideeën die we op internet vinden of zelf hebben. Maar een houten kerstboom hoeft niet van drijfhout te zijn. Je kunt ook kiezen voor een kerstboom van houten planken die zorgvuldig zijn afgemeten, geschuurd en met olie bewerkt. Zo wordt een houten kerstboom met latjes al een stuk meer duurzaam dan de kerstboom van afvalhout. De latjes van de kerstboom van Yelka zijn bijvoorbeeld bewerkt met natuurlijke oliën en zo perfect op elkaar passend dat het als gegoten in elkaar zit. Maar dat is nog maar het begin…

De baanbrekende verandering van de houten kerstboom met plankjes

Producent Yelka koos ervoor om de populaire houten kerstboom, door veel mensen zelf gemaakt, om te toveren in een modern, duurzaam meesterwerk. In plaats van pallethout is deze kerst plaats voor hoogwaardig hout van topkwaliteit. Verschillende kleuren en houtsoorten, zoals esdoorn, walnoot en eikenhout. Zelfs de doos waarin Yelka de houten planken van de kerstboom verstuurt is milieuvriendelijk. Zo passen de latten van de kerstboom zo perfect in elkaar dat er minimaal verpakkingsmateriaal nodig is. Bovendien kan de doos in een later stadium nog steeds worden gebruikt als opbergplaats. Yelka heeft dus gezorgd dat er nauwelijks materiaal wordt weggegooid. Een kerstboom zonder afval! Dat is zelfs nog beter dan een houten kerstboom van sloophout!

Spira voegt magie toe aan je feestdagen

Spira gaat zelfs nog een stapje verder dan een kerstboom met houten planken. De spiraalvormige kerstboom van Spira is binnen een minuut op te zetten en geeft de indruk dat de kerstversieringen in de lucht zweven. Met de Spira Tree Hanger is het zelfs mogelijk de houten kerstboom aan het plafond te hangen, zodat het lijkt alsof de ballen magisch in de lucht blijven hangen. In kerstboom vorm natuurlijk! Het hout is licht van gewicht en niet na te maken als sloophout kerstboom. De unieke spiraal kerstboom van Spira is als een kerstboom met magische houten takken, zodat jouw feestdagen toverachtig zullen gaan aanvoelen.

De veelzijdigheid van Spira en Yelka

Beide topmerken en producenten van houten kerstbomen in ons assortiment zijn aanpasbaar en veelzijdig. Hoe leuk een pallethout kerstboom ook is, de diversiteit van mogelijkheden waarop je de Yelka boom kunt opzetten zijn verbluffend. Spiraalvormig, in een houten kruis, plat en minimalistisch en zelfs chaotisch om de kerstversieringen er nog beter uit te laten springen.

Wat je met de prachtige spiraal boom van Spira kunt bereiken zal met drijfhout in je kerstboom nooit lukken. De houten latten van zo een kerstboom zouden veel te zwaar zijn om het magische effect te creëren waar Spira bekend om staat.

Andere feestdagen

De spiraalvormige boom van Spira kan uitgerust worden met verschillende topdecoraties. Daarnaast kun je de boom met andere feestdagen gebruiken door de versieringen simpelweg aan te passen. Een Paasboom, Halloween versieringen, een romantische Valentijnsdag of zelfs een mooie kans om de jarige job extra in het zonnetje te zetten tijdens verjaardagen. Een houten kerstboom van sloophout zal altijd de vorm houden van een kerstboom, net zoals de variant van PVC-plastic. Maar een Spira alternatieve kerstboom begrijpt dat feestelijkheid altijd welkom is, in ieder huishouden.

Alles wordt steeds beter

Of je nu op zoek bent naar een houten kerstboom met plankjes sloophout, of liever gaat voor een duurzaam alternatief, het is fijn om te weten dat je niet meer dagelijks bezig zult zijn met het opvegen van dennennaalden. De houten latjes van de kerstboom van Yelka zijn te verstellen, zodat het pronkstuk van je kerstdecoratie er ieder jaar anders uit ziet. Of misschien wil je zelfs elke dag de houten kerstboom latten verstellen, om een verbluffend resultaat neer te zetten tijdens de feestdagen. Gebruik je eigen fantasie en laat het middelpunt van je kerstversiering voldoen aan jouw wensen.

Evenementen en partijen

Hoewel ook consumenten welkom zijn in onze webshop, hebben wij als groothandel ervaring met het plannen van grote leveringen. Omdat wij direct afnemen bij de fabrikant profiteer je van onze flexibiliteit, snelheid en lage kosten. Professionele evenementen of feesten waarbij in veel kerstversiering nodig is, kunnen door ons worden voorzien van houten kerstbomen en bijbehorende artikelen. Wij zullen dan zorgen voor bomen van hoogwaardig materiaal. Geen houten kerstbomen van sloophout, maar juist de topkwaliteit van de bomen van Yelka en Spira. Feestelijke aankleding zorgt voor een gezellige kerstsfeer. Wij denken graag met je mee om van jouw evenement of partij een razend succes te maken.  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.