Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Spira' houten kerstbomen gesorteerd van groot naar klein

'Yelka' houten kerstbomen gesorteerd van groot naar klein

Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.

Niets zegt Kerstmis als een grote houten kerstboom

Met een grote houten kerstboom haal je werkelijk het pronkstuk van je kerstdecoratie in huis. Hout is een prachtig duurzaam materiaal waarmee de gezellige sfeer van de feestdagen beter wordt vertegenwoordigd dan met een levenloze boom van PVC-plastic. Het ecologische materiaal geeft een haast levende kwaliteit aan je kerstversiering en is een prettige manier om de traditionele omgehakte kerstboom te vervangen. De grote houten kerstboom vult je kamer met sfeer en gezelligheid, zodat je de feestdagen traditioneel kunt vieren. Maar dan met een moderne houten kerstboom die groot genoeg is om aandacht te trekken en iedereen te vervullen met de kerstgedachte. Wil je een grote houten kerstboom kopen? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Bestel een houten kerstboom die groot genoeg is

Om een succes van je grote houten kerstboom te maken heb je er één nodig die het middelpunt van je feestversiering is. Dus geen klein boompje ergens in een hoek van de kamer die iedereen is vergeten voor de feestdagen zijn begonnen. Je boom is het decoratiestuk waar alles omheen is gebouwd. Slingers, ballen, lichtjes of zelfs de prachtige houten kerstversieringen die je in onze webshop kunt vinden. Bij Houten Kerstboom hebben we een selectie gemaakt van de allermooiste grote houten kerstbomen die er te krijgen zijn. In ons brede assortiment is iedere kerstboom van hout. Geen plastic of andere levenloze materialen.

Spira en Yelka hebben de grote houten kerstboom die jij zoekt

De grote houten kerstbomen van topmerken Spira en Yelka zijn te bestellen in deze online winkel. De Spira Slim is maar liefst 190 cm hoog en 72 cm wijd. Deze spiraal kerstboom is zo slim gemaakt, dat je kerstballen en slingers in de lucht lijken te zweven. Wanneer je de Spira Slim aan het plafond hangt, lijkt het net of de hele boom zweeft. Ook Yelka heeft gedacht aan een grote houten kerstboom. Deze is 150 cm hoog en is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en de stijl in je huishouden. Zo kan de Yelka grote houten kerstboom worden neergezet in de vorm van een houten kruis, spiraalvormig of lekker rommelig. Of natuurlijk als volledig platte kerstboom. Het is maar net hoe jij het zelf wilt.

Vriendelijke service en uitstekende voorwaarden

In onze webshop is iedereen welkom. Particulieren, maar ook organisaties en bedrijven. Houten Kerstboom vervult een groothandel functie en neemt direct af bij de producent. Op deze manier profiteer ook jij mee van onze scherpe prijzen, uitstekende voorwaarden en korte lijnen. Wij leveren jouw alternatieve kerstboom rechtstreeks uit eigen voorraad en beschikken over een groot magazijn van 1200 m2 in Sittard. Hoe meer artikelen je bij ons bestelt, hoe hoger je korting is. EU bedrijven buiten Nederland kopen bij ons vrijgesteld van BTW. Bestel je een houten kerstboom in België of Nederland? Dan verzenden wij alle bestellingen die vóór 16.00 uur zijn betaald nog diezelfde dag. Heb je vragen? Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice. We helpen je natuurlijk graag!