Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Spira' houten kerstbomen gesorteerd van klein naar groot

'Yelka' houten kerstbomen gesorteerd van klein naar groot

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Op zoek naar de juiste afmetingen voor je houten kerstboom?

Met de perfecte afmetingen wordt jouw houten kerstboom een groot succes! Niet meer jaarlijks op zoek naar een dennenboom die omgehakt moet worden, geen dennennaalden meer vegen en nooit meer last van die hardnekkige allergie. Zo worden je feestdagen nog een heel stuk gezelliger! Voor je halsoverkop de boom van je dromen bestelt, moet je eerst even nadenken over de gewenste afmetingen van die houten kerstboom. Een te grote boom in een klein kantoor of een krappe huiskamer kan in de weg komen te staan. Maar is je houten kerstboom maar 60 cm hoog in een prachtige grote winkel, dan zien je klanten het pronkstuk van je kerstversiering niet eens staan! Dat is ook weer niet de bedoeling.

Kies de houten kerstboom die qua afmetingen perfect past

Gelukkig zijn er er verschillende maten waarin een houten kerstboom te koop is. De kleinste houten kerstboom in ons assortiment is bijvoorbeeld de Spira Mini van slechts 42 cm hoog. Wil je een houten kerstboom van ongeveer 80 cm, dan kun je zelfs kiezen. De Yelka Small is 75 cm hoog en de Spira Small maar liefst 85 cm. Voor een iets grotere boom wordt de keuze wat breder. Wil je het liefst gaan voor een houten kerstboom van 120 cm of minder, dan zijn de hierboven vermeldde houten kerstbomen natuurlijk een optie. Of je gaat voor een Yelka houten kerstboom van 100 cm. De Spira Large is een tikkeltje groter met 138 cm en de grootste Yelka houten kerstboom is 150 cm. Voor kantoren, evenementen of huiskamers met een hoog plafond is het mooi om een wat grotere kerstboom te kiezen. Zoek je een houten kerstboom tussen 180 cm en 190 cm, dan zit je gebakken met de Spira Slim. Deze slanke den torent overal bovenuit. De houten kerstboom van bijna 2 meter is even wijd als de Spira Large, maar ruim 50 cm langer. Hierdoor staat de Spira Slim majestueus als een koningin onder de houten kerstbomen.

Spira Houten kerstbomen bijna op maat verkrijgbaar

Houten Kerstboom is officieel distributeur van Spira houten kerstbomen in de BeNeLux. Omdat wij direct afnemen bij de fabrikant, leveren wij de prachtige decoraties voor de feestdagen tegen zeer scherpe prijzen. Spira heeft een ruim assortiment waarin gedacht is aan iedere situatie.

De brede selectie van houten kerstbomen bestaat uit de Mini (42 cm hoog, 25 cm breed), Small (85 cm hoog, 50 cm breed), Large (138 cm hoog, 72 cm breed) en Slim (190 cm hoog, 72 cm breed). Maar Spira gaat nog een stapje verder. Voor de wat kleinere ruimtes, waar een grote kerstboom ten koste zou kunnen gaan van de loop- en bewegingsruimte, ontwikkelde Spira de Oval houten kerstboom. Deze houten kerstboom heeft perfecte afmetingen om netjes dichtbij de muur te staan en ruimte over te laten om er langs te lopen. Door de ovale vorm is de Spira Oval even hoog en breed als de Small & Large houten kerstbomen, maar een stuk minder diep.

Minimalisme met Yelka

Het moderne design van de originele houten kerstbomen van Yelka nodigt uit om je huiskamer er mee in te richten. De perfect afgemeten afzonderlijke latjes van de boom van Yelka zorgen voor een uitstekende pasvorm. Doordat ieder plankje gepositioneerd kan worden hoe jij het wil, kan de decoratieve boom veel meer vormen aannemen dan alleen die van een platte kerstboom. Je kunt de uitstraling van je boom dus aanpassen aan jou wensen en je eigen stijl. De originele houten kerstboom van Yelka is milieuvriendelijk. Het hout is behandeld met natuurlijke olie en het metaal is geverfd door middel van powder coating. Deze manier van kleuren is zeer zuinig en er wordt geen druppel verf verspild. Zelfs de doos waarin de Yelka kerstboom wordt geleverd is herbruikbaar als opbergdoos, voor de momenten dat je er geen gebruik van maakt. De afzonderlijke latjes passen precies in elkaar, zodat iedere vierkante centimeter ruimte wordt benut. Dat bespaart ruimte én verpakkingsmateriaal. Yelka heeft drie maten voor de houten kerstboom. 75 cm, 100 cm en de grootste Yelka houten kerstboom is 150 cm hoog.

Groothandel en webshop

Houten Kerstboom levert aan consumenten, organisaties en bedrijven. Iedereen is dus welkom in onze webshop. Wij vervullen een groothandel functie en leveren direct uit eigen voorraad. Zo kunnen we snel schakelen en voldoen aan de vraag naar grote partijen. Of je nu op zoek bent naar een kleine kunstboom of een houten kerstboom groter dan 170 cm, je kunt bij ons genieten van scherpe prijzen, uitstekende voorwaarden en persoonlijke service. De afmetingen van houten kerstbomen zorgen dat de decoraties perfect passen in etalages, op de winkelvloer, in huiskamers of op kantoor. Heb je vragen? Neem contact op met ons voor persoonlijk advies en vriendelijke service. We helpen je graag.