Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' houten kerstboom voor raam

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

'Spira Oval' houten kerstboom vensterbank

Voorbijgangers genieten van je houten kerstboom voor het raam

Heb je wel eens gedacht aan een houten kerstboom voor je raam? Traditioneel staat de kerstboom altijd in de woonkamer, waar jij en je gezin er samen van kunnen genieten. Maar in deze moderne tijden wordt het steeds gebruikelijker dat ook winkels, kantoren, vergaderzalen, sporthallen en openbare gebouwen voorzien zijn van een gezellige kerstsfeer. Welke etalage heeft er tijdens de feestdagen geen kerstdecoraties? Maak van je eigen keukenraam een prachtige kerst etalage door een houten kerstboom voor het raam te plaatsen. Met de mooiste kerstversieringen en onze professionele kerstverlichting zorg je in een mum van tijd voor een leuke sfeer tijdens de feestdagen. Nu nog op zoek naar een houten kerstboom die jouw vensterbank het beste past.

De juiste maat houten kerstboom in je vensterbank

Je kunt natuurlijk niet zomaar iedere houten kerstboom voor het raam zetten. Er moet rekening worden gehouden met hoogte, breedte, maar vooral diepte. Bedenk eerst voor welk raam je houten kerstboom gaat komen. Misschien heb je in de keuken meer ruimte dan in de woonkamer. Of misschien wil je van jouw slaapkamer een blikvanger maken, zodat de hele straat kan meegenieten van de kerstdecoraties in jouw woning. Heb je een plekje gekozen? Mooi! Want wij hebben een heleboel prachtige houten kerstbomen voor het raam van jouw keuze! In ons brede assortiment vind je alleen topmerken zoals Yelka en Spira. Beide producenten hebben rekening gehouden met jouw unieke situatie.

Spira brengt een magische oplossing voor iedere uitdaging

De prachtige spiraal kerstboom van Spira is geschikt om aan het plafond te hangen of op de vloer neer te zetten. De houten kerstboom is binnen een minuut op te zetten en komt in een heleboel verschillende maten. Zo is de Spira Mini zonder moeite als houten kerstboom in de vensterbank te plaatsen.

Bovendien past deze piepkleine gigant op je bureau of zelfs je nachtkastje. De Spira Small, Large en Slim kerstbomen zijn wat groter. Maar met de Oval serie zorgt Spira dat ook de wat grotere bomen in kleine situaties te passen zijn. Door de ovale vorm zijn de bomen even hoog en breed als de Small & Large varianten. Maar de diepte is aanzienlijk minder, waardoor deze houten kerstboom in je vensterbank past.

Plat, platter, platst met Yelka

Hoe weinig ruimte je ook hebt, Yelka zorgt dat een houten kerstboom voor je raam geen enkel probleem zal zijn. De afzonderlijk beweegbare houten latjes zijn zo te positioneren dat de Yelka boom steeds een ander uiterlijk heeft. Heb je helemaal geen ruimte? Plaats de Yelka houten kerstboom voor het raam of tegen de muur. Zo kun je genieten van de gezellige kerstsfeer, zonder ruimte op te offeren.

Vriendelijke deskundigheid

Als groothandel en distributeur kun je bij ons rekenen op scherpe prijzen, maar ook op persoonlijke service en een fikse dosis ervaring en expertise. Ben je bezig met het organiseren van een evenement, of wil je de gehele winkelketen voorzien van een prachtige houten kerstboom op de werkvloer of in de etalage? Of misschien ben je gewoon een particulier en wil je een mooie houten kerstboom voor het raam of in de huiskamer. Bekijk ons brede assortiment voor ideeën en maak gebruik van onze uitstekende voorwaarden. Hoe meer artikelen je besteld, hoe hoger de korting! Heb je vragen? Neem contact met ons op, want we helpen je graag!