Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

'Yelka' houten kerstboom voor buiten

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Op zoek naar een houten kerstboom voor buiten

Met een houten kerstboom voor buiten wordt je balkon, tuin, veranda of terras een stuk feestelijker! Tijdens de feestdagen is het leuk om naast de kerstboom in je huiskamer ook te zorgen voor een extra boom, bijvoorbeeld in de keuken, het raamkozijn, de slaapkamer of natuurlijk buiten. Maar buiten kan het sneeuwen, regenen, hagelen en waaien. Je fragiele kerstballen en vederlichte slingers zijn dus niet veilig. De meeste kerstverlichting trouwens ook niet. En dan hebben we het nog niet eens over de kerstboom zelf. Wanneer je op zoek bent naar een houten kerstboom voor buiten en dus liever geen boom van PVC-plastic wilt gebruiken, moet je de kerstboom goed beschermen tegen weer en wind. We hebben een paar tips voor je!

Bescherm je houten kerstboom voor het buiten weer

Net als andere houten kerstbomen zijn de kerstbomen in ons assortiment kwetsbaar wanneer het aankomt op vocht. Hout kan krom trekken, vlekken, uitzetten en uiteindelijk zelfs gaan rotten. Juist om te voorkomen dat dit gebeurt hebben wij ervoor gekozen alleen producten in ons assortiment op te nemen van topmerken en dus topkwaliteit. De houten kerstbomen van Spira en Yelka zijn handgemaakt door ervaren vakmensen. Dat betekent dus ook dat het hout keurig op maat is en natuurlijk veilig is afgewerkt. De houten plankjes van de Yelka bomen zijn bijvoorbeeld bewerkt met natuurlijke oliën om het hout te beschermen tegen hitte, vocht, huisdieren en ongelukjes. Toch adviseren wij om de houten kerstboom extra te beschermen wanneer je ervoor kiest deze buiten te plaatsen.

Lief zijn voor je houten kerstboom

Zo kun je een houten kerstboom voor buiten bijvoorbeeld onder een afdak plaatsen, zodat deze redelijk droog blijft bij regen, hagel of sneeuw. Daarbij kan het handig zijn een plek te kiezen die is afgeschermd tegen wind, zodat de regen niet zijwaarts tegen je prachtige kerstboom waait. Extra schilderen of voorzien van een laag vernis kan geen kwaad, al kost het je wat tijd en zal de pasvorm van de perfect op maat gezaagde plankjes van Yelka er wellicht onder lijden. Binnenhalen bij slecht weer is altijd een optie. Dat doe je immers ook met je huisdieren en kinderen. Hoe dan ook, wees lief voor je houten kerstboom.

Maak gebruik van onze ervaring

Als groothandel en distributeur hebben wij verstand van houten kerstbomen. Daarnaast zijn wij ervaren met het leveren van grote aantallen en ook in het organiseren van evenementen. Ben je dus bezig met de organisatie van een kerstmarkt, een beurs of een kerstconcert? Wij helpen graag met de planning en geven je vrijblijvend advies als het aankomt op kerstdecoraties. Wil je graag houten kerstbomen voor buiten bestellen, neem dan eerst even contact met ons op. We kunnen je adviseren en je misschien zelfs ontzorgen. Bij Houten Kerstboom geldt altijd dat je bij meerdere artikelen ook kunt genieten van scherpe prijzen. Hoe meer je dus in je winkelwagentje stopt, hoe hoger je korting is! Wij wensen je prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!