1. Je ontvangt een bevestigingsmail

Er is een bevestigingsmail verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. In deze e-mail vind je een overzicht van je bestelling en de door jou gekozen betaalwijze.

Let op: de bevestigingsmail van je bestelling kan onverhoopt in je ongewenste e-mail map (spam of reclame) terecht komen. Kijk daarom altijd even in deze map indien er binnen enkele minuten geen bevestiging van je bestelling te vinden is in je inbox.

2. Controleer de bevestigingsmail

Controleer voor de zekerheid in de automatische bevestigingsmail die je van ons ontvangt of je adresgegevens kloppen.

Mocht je per ongeluk een typefout hebben gemaakt, laat ons dat dan zo snel mogelijk per e-mail weten door te reageren op de bevestigingsmail. We doen dan ons best om je pakket nog te onderscheppen in ons magazijn. Helaas kunnen we geen beloftes doen of de aanpassing nog gaat lukken, omdat ons magazijn orders meestal zeer snel verwerkt op basis van de door jou verstrekte gegevens.

We verwerken e-mails die je aan ons stuurt tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

3. Volg je pakket

We doen ons best om je bestelling tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag binnen 24 uur aan te leveren bij de vervoerder.

Zodra je pakket is ingepakt en de track & trace code om je pakket te volgen is aangemaakt in ons magazijn, ontvang je deze van ons in een aparte e-mail. Via de link in deze e-mail kun je je pakket op de website van de vervoerder volgen.

Samenvatting van je bestelling