< Terug naar de klantenservice

Vertraging in levertijd

Actueel: periode 20 november t/m 24 december

  • 🎄 Waar blijft mijn pakketje? We begrijpen heel goed dat je je houten kerstboom zo snel als mogelijk wilt ontvangen.
  • 🚨 Piekdrukte: door ‘Black Friday’, ‘Cyber Monday’ en de daaropvolgende feestdagen is de periode van 20 november t/m 24 december voor bezorgdiensten en webshops de drukste periode van het jaar.
  • ⏱ De levertijd van je bestelling kan hierdoor in uitzonderlijke gevallen oplopen tot 5 werkdagen.
  • 🚀 Zowel ons team als de externe bezorgdiensten werken momenteel op volle kracht om vertragingen zoveel als mogelijk te beperken.

DHL bezorgdienst

Waardoor worden vertragingen veroorzaakt?

In deze periode van 20 november t/m 24 december wordt er weer een record aantal online bestellingen verwacht in Nederland en België. Dit hangt samen met webshop actiedagen zoals Black Friday, Cyber Monday en de inkoop van consumenten voor Sinterklaas en Kerst.

Net als vorig jaar, is ook dit jaar ‘anders dan anders’ door de gevolgen van de onrustige situatie in de wereld en grote personeelstekorten op de Nederlandse en Belgische arbeidsmarkt.

Ondanks uitgebreide voorbereidingen bij zowel ons als de externe bezorgdiensten, leveren met name personeelstekorten en capaciteitslimieten bij de bezorgdiensten flinke logistieke uitdagingen op. Hierdoor kan het in deze piekperiode langer duren dan je van ons gewend bent eer je je bestelling in huis hebt.

Onze prioriteit ligt bij jou

Ondanks de uitdagingen waar we dit jaar in onze hele samenleving mee te maken hebben, werken we in onze magazijnen en op onze klantenservice met veel plezier keihard door om alles zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen.

Ook de verschillende bezorgpartners waarmee we samenwerken (DHL, DPD, GLS en PostNL), hebben ons beloofd alles op alles te zullen zetten om jouw pakketjes zo snel als mogelijk bij jou te bezorgen binnen de grenzen van hun kunnen.

DPD bezorgdienst

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Nadat je pakket in ons magazijn is ingepakt, ontvang je automatisch per e-mail een track-en-trace link. Hiermee kun je de bezorging van je pakket nauwgezet volgen.

In de absolute piekdrukte periode die loopt van 20 november t/m 24 december, kan het zijn dat de verwerking van je bestelling in onze magazijnen vertraging oploopt en je daarmee later je track-en-trace e-mail ontvangt dan je normaal gesproken van ons gewend bent.

We doen ons best om eventuele vertragingen altijd zo actueel mogelijk op onze website te communiceren, zodat je weet waar je aan toe bent.

Namens ons hele team willen we je vriendelijk vragen, om onze klantenservice niet te contacteren met de vraag “Waar blijft mijn pakketje?” binnen een termijn van 5 dagen nadat je de automatische track-en-trace e-mail hebt ontvangen.

Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar helaas hebben wij niet meer informatie over de status van de bezorging van je pakket dan je zelf kunt volgen met behulp van de toegezonden track-en-trace e-mail.

Indien je pakket 5 dagen nadat je de track-en-trace informatie ontvangen hebt nog steeds niet bezorgd is, contacteer ons dan gerust, zodat wij een onderzoek kunnen laten instellen bij de bezorgdienst.

Tijd om een mooie houten kerstboom te kopen

Nu genoeg over de piekdrukte en de consequenties hiervan. Graag wensen we je hele mooie feestdagen en alle goeds voor 2023 namens ons hele team!

Hartelijke groeten,

Team HoutenKerstboom.com & KerstverlichtingBuiten.com
Fieke, Claudia, Iris, Roel, Bram, Joep, Yves, Rogier, Demi, Isa, Rob, Stijn, Reinier & Gerald