Vertraging in levertijd december / feestdagen

************************************************************
Actueel: ondanks dat wij ons uiterste best doen je bestelling nog dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag voor je in te pakken en klaar te zetten voor de vervoerder, hebben wij helaas momenteel te maken met vertragingen bij de bezorgdiensten.

Houd er rekening mee dat ondanks dat je pakket dus in ons magazijn klaar staat om opgehaald te worden door de bezorgdienst, de uiteindelijke levering van je bestelling een vertraging kan oplopen tot soms meerdere werkdagen.

Helaas hebben de bezorgdiensten in deze tijd van het jaar (en door de veel grotere aantallen online bestellingen en de maatregelen rondom de pandemie) nog altijd grote achterstanden en moeite om de enorme stroom aan pakketten verwerkt te krijgen. Daardoor kan de track & trace soms ook enkele dagen op zich laten wachten, anders dan in sommige communicatie, zoals je bevestiging aangegeven. Onze excuses hiervoor!
************************************************************

Een kijkje achter de schermen

We begrijpen heel goed dat je je houten kerstboom of kerstdecoratie zo snel als mogelijk wilt ontvangen.

Net als vorig jaar, is ook dit jaar ‘anders dan anders’ door de gevolgen van de pandemie.

Ondanks uitgebreide voorbereidingen, levert dat flinke uitdagingen op.

Weer verplicht 1,5 meter afstand in ons magazijn

Door de recente ontwikkelingen i.v.m. de pandemie (persconferentie week 47 2021), zijn we weer verplicht om strikt 1,5 meter afstand op de werkvloer aan te houden.

In combinatie met het feit dat er dit jaar nóg meer mensen online winkelen, en er dus ook bij ons véél meer bestellingen verwerkt worden, zorgt dit voor vertraging in onze werkprocessen.

Hierdoor kan het mogelijk iets langer duren dan je van ons gewend bent eer we je bestelling ingepakt en aangeboden hebben bij de bezorgdienst.

kerstverlichting bezorging

Bezorging van je bestellingen in Nederland & België

In de volgende stap van het logistieke proces staan ook de bezorgdiensten in Nederland & België dit jaar weer voor een enorme uitdaging.

In deze periode (eind november, begin december) rond Black Friday, Cyber Monday en de daaropvolgende feestdagen, wordt er weer een recordaantal bestellingen en pakketten verwacht.

Wat de puzzel bij de bezorgdiensten nog complexer maakt, is dat ook zij last hebben van een tekort aan personeel op de Nederlandse en Belgische arbeidsmarkt + 1,5 meter afstand houden in de distributiecentra.

Dit heeft invloed op de capaciteit van de bezorgdiensten en daarmee de levertijd.

Onze prioriteit ligt bij jou

Ondanks de uitdagingen waar we dit jaar allemaal mee te maken hebben, werken we in ons magazijn en op onze klantenservice keihard om alles zo soepel mogelijk voor jou te laten verlopen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Nadat je pakket in ons magazijn is ingepakt, ontvang je automatisch een track-en-trace code per e-mail. Hiermee kun je de bezorging van je pakket nauwgezet volgen.

Namens ons hele team willen we je vriendelijk vragen, om onze klantenservice niet te contacteren met de vraag ‘waar is mijn pakketje’ binnen een termijn van 5 dagen nadat je de automatische track-en-trace e-mail hebt ontvangen.

Begrijp ons niet verkeerd, we willen je altijd héél graag helpen, maar helaas hebben wij niet meer informatie over de status van de bezorging van je pakket dan je zelf kunt volgen in de toegezonden track-en-trace informatie.

Indien je pakket 5 dagen nadat je de track-en-trace informatie ontvangen hebt nog steeds niet bezorgd is, contacteer ons dan gerust, zodat wij een onderzoek kunnen laten instellen bij de bezorgdienst.

Tijd om een mooie houten kerstboom te kopen

Nu genoeg over de bijzondere tijd waarin we dit jaar leven en de consequenties hiervan.

Graag wensen we je hele mooie feestdagen en alle goeds voor 2022 namens ons hele team!

Hartelijke groeten,

Team HoutenKerstboom.com & KerstverlichtingBuiten.com
Fieke, Iris, Jolien, Karin, Leticia, Yves, Rogier, Selim, Eric,
Stef, Michiel, Daniel, Aniko, Lukas, Hubert, Bram, Tom,
Reinier, Ahmed, Roel & Gerald