Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10     Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten     Binnen 24 uur verzonden     Klantbeoordeling 9,3/10

Xenos alternatief: Spira houten kerstbomen

Xenos alternatief: Yelka houten kerstbomen

Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 169,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 169,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 189,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 249,00.Huidige prijs is: € 229,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 279,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 289,00.
Oorspronkelijke prijs was: € 369,00.Huidige prijs is: € 349,00.

Nog mooier dan de houten kerstboom bij Xenos

Een houten kerstboom van Xenos kopen bespaart je de jaarlijkse zoektocht naar een dennenboom om te kappen of omzagen. Geen dennennaalden meer in huis en geen ongewenste insectjes die door je huiskamer lopen. Met een houten kerstboom haal je ook iets moois in huis dat van ecologisch materiaal is gemaakt, in tegenstelling tot een kunstboom van PVC-plastic. Nog mooier dan de houten kerstboom van Xenos is bijvoorbeeld de spiraalboom van Spira, of de moderne houten kerstboom van Yelka. De houten kerstbomen van Spira brengen magie in je huis, door de illusie te wekken dat je kerstversieringen in de lucht zweven. Ook de Yelka bomen hebben hun eigen unieke voordeel en zijn aanpasbaar aan jouw wensen.

Meer houten kerstbomen dan bij Xenos

Houten Kerstboom is officieel distributeur van Spira in de BeNeLux en neemt tevens direct af bij producent Yelka. Wij vervullen een groothandel functie en kunnen dus scherpe prijzen bieden. Als expert op het gebied van kerstversieringen hebben wij gezorgd dat ons brede assortiment altijd een boom of accessoire heeft om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Vanuit ons grote magazijn in Sittard leveren wij direct uit eigen voorraad. Wij kunnen dus snel schakelen en leveren met gemak grote aantallen, wel 365 dagen per jaar. We maken het je dus wel heel gemakkelijk om niet op zoek te gaan naar een kerstboom van sloophout of Xenos. Hierboven zie je een kleine selectie uit ons assortiment.

We hebben precies wat je zoekt

Verlichting en versieringen die een houten kerstboom mooi maken heeft Xenos natuurlijk ook. Bij Houten Kerstboom verkopen we bijvoorbeeld Micro-LED verlichting, een prachtig lichtsnoer dat nagenoeg onzichtbaar is wanneer hij in je boom hangt. In combinatie met de spiraalvormige kerstboom van Spira lijkt het net of de lampjes in kerstboomvorm in de lucht zweven. Vilten en houten kerstversieringen maken je feestdagen helemaal af. Geen plastic of troep van slechte kwaliteit. Onze decoraties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en er wordt extra goed gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijk materiaal.

Spira denkt met je mee

Omdat niet iedere huiskamer hetzelfde is en je soms ook een kerstboom in je raamkozijn, op je bureau of in de kantine van je bedrijf wilt hebben, heeft Spira gedacht aan verschillende maten. Zo kun je kiezen voor de Spira Mini, een schattige kleine kerstboom van hout die met gemak past op plekken waar je niet zoveel ruimte hebt. De Spira Small of de Spira Large zijn uitermate geschikt om in een woonkamer, etalage of winkel interieur te plaatsen. Met de Spira Slim vul je de ruimte in kamers of hallen met een hoog plafond. De Spira Oval serie houdt rekening met smalle kamers, waar loopruimte nodig is. Door de ovale vorm kan deze platte houten kerstboom tegen de muur worden geplaatst om ruimte te creëren zonder daarvoor te moeten kiezen voor een klein kerstboompje.

Yelka daagt je fantasie uit

De houten kerstbomen van xenos zijn prachtig, maar Yelka heeft slim design, ecologisch materiaal en  een rijke fantasie gecombineerd om de perfecte moderne kerstboom te maken. De afzonderlijk beweegbare plankjes van de Yelka boom zijn in staat om de houten kerstboom om te toveren tot verschillende vormen. Zo maak je in een handomdraai een platte houten kerstboom, een spiraalvormige boom of een houten kruis, zodat je versieringen uit alle hoeken er anders uit kunnen zien. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rommelige aanpak, zodat je slingers, ballen en kerstverlichting er meer uitspringen. De Yelka boom is verkrijgbaar in drie prachtige houtsoorten. Esdoorn, Eikenhout en Walnoot. Ieder plankje is perfect op maat en bewerkt met natuurlijke oliën. Door de hoeveelheid zorg en liefde die in iedere Yelka boom zit, heb je waar voor je geld. De prijs zal je meevallen, zelfs ten opzichte van een houten kerstboom van Xenos.

Ervaring met service

Als groothandel en distributeur zorgen wij ervoor dat de prijzen die je in onze webshop aantreft zeer scherp zijn. Met onze ervaring en flexibiliteit bieden wij optimale service en kunnen wij zelfs adviseren. Organiseer je een kerstmarkt, -feest of -concert? Wij helpen je graag met advies over de decoraties. Wij zijn in staat grote partijen te leveren vanuit ons magazijn van maar liefst 1200 M2. Neem contact met ons op voor vragen of opmerkingen. Een houten kerstboom van Xenos is prachtig, maar wij gaan graag een stapje verder. Geniet van onze prijzen, die lager worden bij elk artikel dat je koopt. Hoe meer er in je winkelwagentje zit, hoe meer korting je krijgt! Houten Kerstboom wenst je een prettig houten kerstfeest en een gelukkig houten nieuwjaar!