Hier vind je de luxueuze houten kerstboom die Action niet verkoopt

Je kunt je houten kerstboom natuurlijk bij Action kopen, die enorme winkel waar zoveel verschillende artikelen onder één dak te koop zijn. Vind je bij Action de houten kerstboom van je dromen, dan is dat mooi meegenomen! Bij Houten Kerstboom hebben we ons gespecialiseerd in kerstdecoraties en houten kerstbomen in het bijzonder. Dat betekent dat wij in staat zijn te adviseren, een breed scala van opties, maten en accessoires aanbieden en hebben gezorgd voor scherpe prijzen, 2 jaar garantie en een flexibele houding. Bovendien kun je bij ons 365 dagen per jaar terecht om een houten kerstboom te bestellen die precies bij jouw wensen past. Je vindt bij ons trouwens alleen topmerken zoals Yelka en Spira.

Kan de houten kerstboom van Action dit?

De prachtige spiraalvormige boom van Spira is een slim stukje design. Deze prachtige houten kerstboom is binnen een minuut op te zetten. De boom kan op een standaard worden gezet of aan het plafond gehangen met de Spira Tree Hanger. Door het dunne, spiraalvormige hout komt de nadruk volledig op jouw kerstversiering te liggen. Je slingers, ballen en kerstverlichting lijken zelfs in de lucht te zweven. Voeg magie toe aan je feestdagen met Spira, die houten kerstbomen in allerlei maten heeft. Zo vind je gemakkelijk een boom die zich aanpast aan jouw ruimte. De Spira Mini is klein genoeg om in de vensterbank of op je bureau te plaatsen. De Spira Small past in een bescheiden huiskamer en de Spira Large staat goed in de wat ruimere woning. Met de Spira Slim haal je een heuse blikvanger in huis en met de Spira Oval serie is gedacht aan het belang van voldoende loopruimte. Deze platte kerstbomen zijn slim tegen de muur te plaatsen, zonder de houten kerstboom minder omvangrijk te laten worden.

Yelka combineert duurzaamheid met design

De milieuvriendelijke houten kerstbomen van Yelka zijn prachtig in elkaar gezet. De afzonderlijke houten latjes passen zo perfect in elkaar dat de boom soepel en snel om te vormen is in een geheel andere kerstboom. Of je nu nadenkt over een houten kerstboom van action, een boom van PVC-plastic of een dennenboom, de Yelka boom zal je laten twijfelen. De met natuurlijke oliën bewerkte ecologische houten plankjes van topkwaliteit zijn duurzaam en schitterend. Verkrijgbaar in walnoot, esdoorn en eikenhout in drie verschillende maten. Op deze manier krijgt jouw kerst een stijlvol en gezellig uiterlijk en kun je de boom steeds weer aanpassen aan jouw eigen wensen.

Plat, minimalistisch en strak. Chaotisch en avontuurlijk. Een houten kruis, zodat je uit elke hoek andere versieringen kunt zien. Je kunt zelfs een spiraalvorm maken met de Yelka houten kerstboom. De doos waarin de boom wordt geleverd is zó milieuvriendelijk dat je hem niet eens hoeft weg te gooien. Je kunt deze verpakking namelijk blijven gebruiken als opbergplek voor je houten kerstboom. De latjes passen zo perfect in elkaar dat er geen vierkante centimeter wordt verspild. Handig en goedkoop voor transport én opslag.

Vriendelijke service en uitstekende voorwaarden

Als consument kun je kiezen voor een houten kerstboom van Action, maar je bent ook van harte welkom in onze webshop. Hoewel particulieren van harte welkom zijn, is Houten Kerstboom een groothandel voor organisaties, bedrijven en instellingen. Omdat wij direct afnemen bij de producent kunnen wij scherpe prijzen hanteren, flexibel zijn, uitstekende garantie bieden en grote hoeveelheden leveren. Vanuit ons grote magazijn in Sittard, dat maar liefst 1200 m2 is, leveren wij rechtstreeks jouw nieuwe kerstboom hout uit eigen voorraad. Dat betekent dat de levertijd minimaal is. Bij iedere bestelling die vóór 16.00 uur betaald is, verzenden wij nog diezelfde dag. Ook kopen op factuur is bij ons mogelijk en wij verzenden door de hele EU. EU landen buiten Nederland kopen bij ons vrijgesteld van BTW.

Dé expert op het gebied van kerstversiering

Als groothandel en distributeur hebben wij ervaring met het plannen van grote leveringen. Professionele evenementen of feesten waarbij in grote aantallen kerstversiering nodig is, kunnen door ons worden voorzien van houten kerstbomen en bijbehorende artikelen zoals verlichting en kerstversieringen. Zoals altijd zorgt feestelijke aankleding voor een gezellige kerstsfeer. Plan je dus een kerstmarkt, beurs of kerstconcert? Wij denken graag met je mee om van jouw evenement of partij een razend succes te maken. We ontzorgen en adviseren, zodat jij tijd over houdt voor andere belangrijke zaken. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag een stapje verder. Houten Kerstboom wenst je alvast een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar!